- 993
- 364
- 83
Ya alın Spor bahsi 7 gün süresi var 4 maç bulsanız alt üst zaten 10.000 olur...
yatırım sız10k yap 1k yatırım şartımı var birde
spor alın slotla bulaşmayınYa alın Spor bahsi 7 gün süresi var 4 maç bulsanız alt üst zaten 10.000 olur...
Rica ederimteşekkürler
Dalgasiz hayat olmaz olsun emel pardon kbkmadalga geçme hoş değil
min 3 maç 1.80 üzeri olucak galibaFreebet aldık nasıl kullanacaz ne biçim site bu boyle
Yok ben okul okumuyomTavsiyem şu, kafanı rahatlat kendi paranla oynama, öğrenci adamız biz kafan rahat olsun
Sallama 2 maç 2 orandan çıkan kazanc 1.4 orandan kombinemin 3 maç 1.80 üzeri olucak galiba
Olsun hayat yaşamaya değerYok ben okul okumuyom
Seni bonus talepte görmüşler öyle diyolarBen seninle yaşıtım, ama cebimde 5 kuruş olmasın şu bonusu almam bu arada yanlış anlama kınamıyorum ama gerek yok komik bonuslar bunlar
La bu ne gün geçtikçe daha çok şaşırıyorum site isimlerine denetimlibet diye aratacam google var mı diye 😄Arkadaşlar bende yeni gördüm siteyi kayıt oldum bı bilgim yok ama yatırım şartsız 10k yap 1k Çek detaylar sitede yazıyo ben aldım freespinden 870 ödedi şimdi denicem 10k yapmayı belki işinize yarar bol şans
Forumda bayanlarda var nasıl konusuyonuzpubg mubg bos knk sen strese girmisssin belli 31 cek rahatla bnden sana tavsiye
Boş konuşmapubg mubg bos knk sen strese girmisssin belli 31 cek rahatla bnden sana tavsiye