- 2,769
- 1,196
- 113
Müebbet bitti galiba
Kötü espiri en sevdiğim en sevdiğimMüebbet bitti galiba
Siteye ulaşilmiyor herhalde gahliye olduArkadaşlar bende yeni gördüm siteyi kayıt oldum bı bilgim yok ama yatırım şartsız 10k yap 1k Çek detaylar sitede yazıyo ben aldım freespinden 870 ödedi şimdi denicem 10k yapmayı belki işinize yarar bol şans
Siteyi kapattılar dolandırıcı ciktiOdeme yapıyormu ona gore üye olalım
Benim çekimim gece saat 2.50 de gelmiş neyse kötü günün kârı dolandırıcı ise de paramı göndermiş kssksk en tuhaf tarafı siteye giriliyor girdim cekim iptal edildi diyor para gelmiş bana
Sitenin linki yok kimseye para gönderdiği de yok tokatci sitelinki nedir biz giremedik
Site ortalıktan kayboldu sen hala tek maç derdindesin kral site ortadan kaybolduParamla olsa gelmez teke kaldım 20 k veriyor siteye giremedim
Belki girmeye çalışan bir sen değilsin aşırı yüklendi patlicakParamla olsa gelmez teke kaldım 20 k veriyor siteye giremedim
Patladı bile ben üye olmadım zaten böyle yerlere üye olunur mu babaBelgi girmeye çalışan bir sen değilsin aşırı yüklendi patlıcak
kaç oldu deniyorum açılmıyorArkadaşlar bende yeni gördüm siteyi kayıt oldum bı bilgim yok ama yatırım şartsız 10k yap 1k Çek detaylar sitede yazıyo ben aldım freespinden 870 ödedi şimdi denicem 10k yapmayı belki işinize yarar bol şans