- 29,842
- 10,874
- 113
Ne demek kn@MR.YK ben istemiyorum kanka düşündüysen yerime başka dostu yaz ✍
Ne demek kn@MR.YK ben istemiyorum kanka düşündüysen yerime başka dostu yaz ✍
Roket nasıl site dost Güvenilir miDostlar eksta @elysion123 ve @GregoryH atkadasa yazdım akılda soru kalmasın bilginiz olsun teşekkürler , geceniz güzel olsun.
Bol şansBu sefer olacak
Sağlık olsunDostlar eksta @elysion123 ve @GregoryH atkadasa yazdım akılda soru kalmasın bilginiz olsun teşekkürler , geceniz güzel olsun.
HarbiYüce gönüllü dostum🙂
Harbimi
Haftada 2/3 çekiyorum şu ana kadar sorun çıkarmadı dostRoket nasıl site dost Güvenilir mi
Bazen çekim geç ödüyor kanka ama 2fa kesin aç ve hesap doğrulama yapıp canlıya bağlanıp onaylatRoket nasıl site dost Güvenilir mi
2-3 değilde 50k felan meselaHaftada 2/3 çekiyorum şu ana kadar sorun çıkarmadı dost
Oğuzhan sen ne boş tenekesin ? Sana dair hiç bir yorumum bir
75k kadar ben gördüm kanka2-3 değilde 50k felan mesela
Yok yani 15/20 arası çekiyorum ama o kadar çekmedim dost bence boşver2-3 değilde 50k felan mesela
Lan gevsek usteki mesaji oku senij o elini agzina veririm yavskk herif ne dedim sana adam baskasini sordu bende ina ceval verdim seni cok kotunyprm cihan cumle aleme ssni pis ederm!!! Cik adamin yazdigina bak gevsekOğuzhan sen ne boş tenekesin ? Sana dair hiç bir yorumum bir
Şeyim yok gelmiş yaptığın yoruma bak ? Baksana işine hıyar herif..
O kadarı o sitede deneme bence2-3 değilde 50k felan mesela
Adam bana dedi yüce gönüllü dost diye lavuk boş yapma kalıbının adamı ol diyeceğim değilsin piknik tüpü daha sana cevap yok yürü git işine korkak pislik,.Lan gevsek usteki mesaji oku senij o elini agzina veririm yavskk herif ne dedim sana adam baskasini sordu bende ina ceval verdim seni cok kotunyprm cihan cumle aleme ssni pis ederm!!! Cik adamin yazdigina bak gevsek
Doğru dionYok yani 15/20 arası çekiyorum ama o kadar çekmedim dost bence boşver
Korkak sensin yedi duveline kufur ediyorum acsana engeli bana bursan klavye artistligi yapacagina kaldr wpden engeli armaadan engeli analar yigit gorsun hele 🤣🤣Adam bana dedi yüce gönüllü dost diye lavuk boş yapma kalıbının adamı ol diyeceğim değilsin piknik tüpü daha sana cevap yok yürü git işine korkak pislik,.
Evet dost konu ne@TheNightMare sarihan gel buraya pasa sen bana coskunu sormadn mi ??izle @fearjr1992 salagi
Harbimi mesajini ona atmadin mi sen bana pekiEvet dost konu ne