Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 2.5 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,084
17,072
113
Oğuzhan sen ne boş tenekesin ? Sana dair hiç bir yorumum bir
Şeyim yok gelmiş yaptığın yoruma bak ? Baksana işine hıyar herif..
Lan gevsek usteki mesaji oku senij o elini agzina veririm yavskk herif ne dedim sana adam baskasini sordu bende ina ceval verdim seni cok kotunyprm cihan cumle aleme ssni pis ederm!!! Cik adamin yazdigina bak gevsek

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,105
26,961
113
Lan gevsek usteki mesaji oku senij o elini agzina veririm yavskk herif ne dedim sana adam baskasini sordu bende ina ceval verdim seni cok kotunyprm cihan cumle aleme ssni pis ederm!!! Cik adamin yazdigina bak gevsek
Adam bana dedi yüce gönüllü dost diye lavuk boş yapma kalıbının adamı ol diyeceğim değilsin piknik tüpü daha sana cevap yok yürü git işine korkak pislik,.

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,084
17,072
113
Adam bana dedi yüce gönüllü dost diye lavuk boş yapma kalıbının adamı ol diyeceğim değilsin piknik tüpü daha sana cevap yok yürü git işine korkak pislik,.
Korkak sensin yedi duveline kufur ediyorum acsana engeli bana bursan klavye artistligi yapacagina kaldr wpden engeli armaadan engeli analar yigit gorsun hele 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...