Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Marsilya 🔥🔥🔥

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
852
290
63
Sen bana bu zamana kadar hiç ulaşmadın rüya mı görüyorsun anlamıyorum kendi çıkarın için 2k atıp 2500 alan adamsın bir kere 100 tl mi ne göndermiştin heralde ondan bile emin değilim 2k 3k roll açıp 2 kişiye 200 tl gönderen biriyle işim olmaz seninle iletişimi kesmiştik zaten
la kardo kavga etmeyin ikinizde boşuna bann yemeyin

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,719
1,921
113
🥺Jojo koddan 65 kazandım öyle maçlara bakayım dedim bariz belliydi dakika 80 Marsilya 1_2 yeniliyordu verdiği oran çok garip o dakikada Marsilya alır ve alacaksa 2 gol daha çokar dedim en garantisi 4,5 üsttür dedim tam 6 orandan basarken 2_2 oldu basmış bulundum yoksa ms 1 alıyordum🙏🥺
walla dost benimde öyle kenmdime hayrım yok bakınıyom canlıda kesin gol cıkar diye 1 gol alıyom cıkmıyor böyle takip ederken para yokken tüm maçlar geliyor

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,495
10,682
113
Sen bana bu zamana kadar hiç ulaşmadın rüya mı görüyorsun anlamıyorum kendi çıkarın için 2k atıp 2500 alan adamsın bir kere 100 tl mi ne göndermiştin heralde ondan bile emin değilim 2k 3k roll açıp 2 kişiye 200 tl gönderen biriyle işim olmaz seninle iletişimi kesmiştik zaten
Ohaaaa.. sana attığım paraları birazdan paylaşıcam . Rezil olacak mısın o zaman?

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,488
15,988
113
Niye bam yiyim ki bi cevap versin lütfen
Dostum seni severim ama yaptığın yanlış ban sebebi , para almak kadar para vermekte yasak bunu konulara taşımakta, yapma🙄