- 3,808
- 1,954
- 113
senden adam olmaz ya olum 1k işini görüyor mu girona üst cadiz üst marsilya üst alaydın yaHiç sorma reis cesaret edemedim
senden adam olmaz ya olum 1k işini görüyor mu girona üst cadiz üst marsilya üst alaydın yaHiç sorma reis cesaret edemedim
Yok hocam adam engelledi beniişi vardır ulaşır elbet , sen cebinde 2 varsa 1ini dagıtan adamsın , bu adama defalarca verdin , o da sana verecektir
la kardo kavga etmeyin ikinizde boşuna bann yemeyinSen bana bu zamana kadar hiç ulaşmadın rüya mı görüyorsun anlamıyorum kendi çıkarın için 2k atıp 2500 alan adamsın bir kere 100 tl mi ne göndermiştin heralde ondan bile emin değilim 2k 3k roll açıp 2 kişiye 200 tl gönderen biriyle işim olmaz seninle iletişimi kesmiştik zaten
Ama oynayamadım🥺🥺🥺Çevirdi maçı helal dostum bildin
walla dost benimde öyle kenmdime hayrım yok bakınıyom canlıda kesin gol cıkar diye 1 gol alıyom cıkmıyor böyle takip ederken para yokken tüm maçlar geliyor🥺Jojo koddan 65 kazandım öyle maçlara bakayım dedim bariz belliydi dakika 80 Marsilya 1_2 yeniliyordu verdiği oran çok garip o dakikada Marsilya alır ve alacaksa 2 gol daha çokar dedim en garantisi 4,5 üsttür dedim tam 6 orandan basarken 2_2 oldu basmış bulundum yoksa ms 1 alıyordum🙏🥺
Sen neyin kafasını yaşıyorsun 2 hafta önce papaz olduk gelmiş laflarına bak büyüksün benden tartışmaya gerek yokNiye bam yiyim ki bi cevap versin lütfen
Faturam vardı riske atamadımsenden adam olmaz ya olum 1k işini görüyor mu girona üst cadiz üst marsilya üst alaydın ya
Ohaaaa.. sana attığım paraları birazdan paylaşıcam . Rezil olacak mısın o zaman?Sen bana bu zamana kadar hiç ulaşmadın rüya mı görüyorsun anlamıyorum kendi çıkarın için 2k atıp 2500 alan adamsın bir kere 100 tl mi ne göndermiştin heralde ondan bile emin değilim 2k 3k roll açıp 2 kişiye 200 tl gönderen biriyle işim olmaz seninle iletişimi kesmiştik zaten
yav beyler sakin olsanıza aqOhaaaa.. sana attığım paraları birazdan paylaşıcam . Rezil olacak mısın o zaman?
Kardeş bu şekilde yapmaya devam edersen ban yersin
Sadece oranları çok iyi tanıyorum 🙏🙄Sen kahinmisin
Kral senin burada yanlışın var karşılık bekliyorsan atmayacaksınOhaaaa.. sana attığım paraları birazdan paylaşıcam . Rezil olacak mısın o zaman?
Belki konusunda haklı ama ozelleri ulu orta paylasmasi ne kadar. Doğru nescafeDost sende sürekli aynı muhabbeti yapıyorsun geçende yaptın akıllanmamıssın demekki geçmiş olsun bu işler böyle
Nasıl kıydın la 4 liraya4 TL ye 50 oran gelmek üzere
Paylaş sevinirimOhaaaa.. sana attığım paraları birazdan paylaşıcam . Rezil olacak mısın o zaman?
haberleşk biz bi ara ortak roll yapak dostSadece oranları çok iyi tanıyorum 🙏🙄
İsmim ve tutar haricini paylaşmazsan sevinirimOhaaaa.. sana attığım paraları birazdan paylaşıcam . Rezil olacak mısın o zaman?
Çekim yaptım küsüratı bastım eğer gelirse üzülürümNasıl kıydın la 4 liraya
Dostum seni severim ama yaptığın yanlış ban sebebi , para almak kadar para vermekte yasak bunu konulara taşımakta, yapma🙄Niye bam yiyim ki bi cevap versin lütfen