- 74
- 19
- 8
isim emremi ?Ulaşırsak 2-3 kişiye ulaşırız.
Sponsor @ThomasMusk
Son 10 gün içinde sponsor harici rolling veya etkinlik yapanlar katılabilir. Hep bana hep bana diyenler bundan sonra katılmasın
isim emremi ?Ulaşırsak 2-3 kişiye ulaşırız.
Sponsor @ThomasMusk
Son 10 gün içinde sponsor harici rolling veya etkinlik yapanlar katılabilir. Hep bana hep bana diyenler bundan sonra katılmasın
dolandıranlar kaçıyor sonra farklı kullanıcı adı ile yeniden geliyor bu sebeple isim soy isim olarak ifşalamak lazım , şu an hali hazırda forumda bildiğim sağlam bir dolandırıcı var mesela aktif bayaGeçen 32k aldık 8k dağıttık 4.5k dolandirildik
Bu insanlar daha önce güven kazanmış insanlardı. Neyse 2. Adım nerede kaldı hani yaZaman geçsin biraz daha girer elbet borc verme kanka ne olursa olsun hepimizin zaten paraya ihtiyacı var gönlünden ne geliyorsa onu yap kafi bence
Gelsin adımİkili kombine yapacağım. Olursa 3 kişi 200 dağıtalım .
Yolla gelsinİkili kombine yapacağım. Olursa 3 kişi 200 dağıtalım .
Ziya Gürolukdolandıranlar kaçıyor sonra farklı kullanıcı adı ile yeniden geliyor bu sebeple isim soy isim olarak ifşalamak lazım , şu an hali hazırda forumda bildiğim sağlam bir dolandırıcı var mesela aktif baya
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzelKafamız ayni yeminle
Bardakta durduğu gibi durmuyor tabiiAma kafamız nasıl güzel nasıl güzel
Sinirden bardağın üstüne oturacam bu aralar acayip gerginim katil.olacamBardakta durduğu gibi durmuyor tabii
Bol bol şansBol şans adım 2-3
Bol bans bob marleyBol şans adım 2-3
Hadi bakalımBol şans adım 2-3
Yarım saatlik ömrüm var mı bilmiyorum ama bol şansBol şans adım 2-3
Bol şans attığın gibi gelsinBol şans adım 2-3
Bol sans kankaBol şans adım 2-3