- 40,601
- 43,199
- 113
Kusurat yazmayı sevmiyorum kanka mazur gor beni6.43 yalnız
Kusurat yazmayı sevmiyorum kanka mazur gor beni6.43 yalnız
Geçen 32k aldık 8k dağıttık 4.5k dolandirildik1aldik 250 dagittik 7 lirada Fast ücreti daha ne olsun kardeşim puahha
Cömertlik iste bizdeki de kanka ne yapalımAldığından fazlasını vermişsin helal olsun![]()
4.5k borcmu verdin kanka dolandirildinGeçen 32k aldık 8k dağıttık 4.5k dolandirildik
Aynen4.5k borcmu verdin kanka dolandirildin
Ağa be
Bol şansların olsun dostum 🙏Ulaşırsak 2-3 kişiye ulaşırız.
Sponsor @ThomasMusk
Son 10 gün içinde sponsor harici rolling veya etkinlik yapanlar katılabilir. Hep bana hep bana diyenler bundan sonra katılmasın
Borc verilmez ki kanka buradaki insanlara odul hediye gönlünden ne geliyorsa onu verirsin anca
Aynen öyleBorc verilmez ki kanka buradaki insanlara odul hediye gönlünden ne geliyorsa onu verirsin anca
Ödülü verdim zaten şöyle açığım var böyle ihtiyacım var 2k daha yolla borç olarak dendiBorc verilmez ki kanka buradaki insanlara odul hediye gönlünden ne geliyorsa onu verirsin anca
Kim o knk ifşalaÖdülü verdim zaten şöyle açığım var böyle ihtiyacım var 2k daha yolla borç olarak dendi
Ee şahıs nerde peki suanÖdülü verdim zaten şöyle açığım var böyle ihtiyacım var 2k daha yolla borç olarak dendi
İfsaladim zaten sen uzak kalmışsın birazKim o knk ifşala
Kimkiİfsaladim zaten sen uzak kalmışsın biraz
Şahıslar foruma giremiyor şuan daha daEe şahıs nerde peki suan
linkİfsaladim zaten sen uzak kalmışsın biraz
Çilekli mi olsun 🤣
Zaman geçsin biraz daha girer elbet borc verme kanka ne olursa olsun hepimizin zaten paraya ihtiyacı var gönlünden ne geliyorsa onu yap kafi benceŞahıslar foruma giremiyor şuan daha da
Kafamız ayni yeminleGeçen 32k aldık 8k dağıttık 4.5k dolandirildik