- 4,172
- 1,214
- 113
Geçmiş olsun
Bilirim bilmem mi oda mulayimde çok zordalae okadar insana yardım ettiler çoğu geri dönmedi onlarada neyse herkesin hakkında hayırlısı olsunEnginim buradan yürür dosr yeterki bı kasa olsun elinde tenisin girtlagina çöker![]()
Sağlık olsun kar cebe yakışır çek hepsiniLig Lig değil ki abi. 6 saniye de bir 3 Luk bir 2 Luk attı dep. Nasıl oluyor bu anlamadım şaka gibi
Olmayınca olmuyor dost sıkma canınıLig Lig değil ki abi. 6 saniye de bir 3 Luk bir 2 Luk attı dep. Nasıl oluyor bu anlamadım şaka gibi
Eyvallah hayırlı sabahlarÖyle de bitti 🤣🤣🤣 herkese hayırlı sabahlar ben yatar dostlar. @Mamoste Tebrikler sana da dost
Özletme kendiniÖyle de bitti 🤣🤣🤣 herkese hayırlı sabahlar ben yatar dostlar. @Mamoste Tebrikler sana da dost
Geçmiş olsun dost sabah sabah güzel olavakti gelseydiÖyle de bitti 🤣🤣🤣 herkese hayırlı sabahlar ben yatar dostlar. @Mamoste Tebrikler sana da dost
Mislibet casiveraGardaşlar bi soru sorup cikacam hemen 300 tl yatirabilcem betco bi site varmidir havale ile
Eyvallah kralMislibet casivera
@alkansglm ve @RamizAmca iban lütfenAlkan ve Ramiz ibanlari bana atsanız size zahmet olurmu dostlar
Dostum ben de gece bi rolling takip ettim. Ödülü bana degil hiç takip etmeyen 2 kişiye verdiler. Bu gibi durumlarda hak talep edemezsin. Adam tanıdığına bildiğine verirÖdül alan 2 arkadaş sizden benim hakkımı savunmanizi beklerdim siz ödül almayıp bana verseydi ben rolling sahibine en az benim kadar takip ettiler derdim neyse canınız sağolsun herkese hayırlı sabahlar ben işe kaçar