- 13,407
- 3,808
- 113
mola suan
Uzar belki2.3 dakika da 2 sayı attılar. Vallahi billahi bu lig oldugunu bilseydim oynamazdim yanlış oldu
Nereden buldun bu maçı lo@Mamoste reisin müsaadesi olursa . Bende emekler boşa gitmesin diye rol için bir kupon daha yaptım. Gelirse 2 kişiye de benden ödül Ekli dosyayı görüntüle 937437
kesene bereket reis@alkansglm
@RamizAmca
İkiniz baştan itibaren takiplerinizi
Ufak bir hediyemiz olmasa ayıp olur
Dm iban yazın lütfen
2 3 aydır sifirim bende malesef umarım düzeltiriz kralValla 20 gündür sıkıntılı bir surecteyiz bizde sigara aldikmi Kahraman ilan ediyoruz toparlariz dost toparlarizda yine dagitiriz aynı senaryolari dejavu şeklinde yaşıyoruz![]()
Çek bakiyeniz kar cebe yakışır2.3 dakika da 2 sayı attılar. Vallahi billahi bu lig oldugunu bilseydim oynamazdim yanlış oldu
Kanka bazen yanlış gösteriyorLan baba 4.3 dakika ne çabuk bitti de 30 saniye kaldı ya
Kesene bereket kral daha çok kazanman dileğiyle geri döndü diye biilir miyiz 😅😅@alkansglm
@RamizAmca
İkiniz baştan itibaren takipleriniz için teşekkürler
Ufak bir hediyemiz olmasa ayıp olur
Dm iban yazın lütfen
Dur bakalım belki uzar reis2.3 dakika da 2 sayı attılar. Vallahi billahi bu lig oldugunu bilseydim oynamazdim yanlış oldu
uzar umarim2.3 dakika da 2 sayı attılar. Vallahi billahi bu lig oldugunu bilseydim oynamazdim yanlış oldu
Bence süre yanlışBen oynarken 125 di . 4 dakika 30 saniye vardı 🤣🤣