- 17,349
- 6,110
- 113
Günaydın kral bugün erkenciyiz durumlar vahim toplicaz ama çok şükür diyelim sen nasılsın kralGünaydın Osman'ım nasilsin
Günaydın kral bugün erkenciyiz durumlar vahim toplicaz ama çok şükür diyelim sen nasılsın kralGünaydın Osman'ım nasilsin
Bol şanslar@Mamoste reisin müsaadesi olursa . Bende emekler boşa gitmesin diye rol için bir kupon daha yaptım. Gelirse 2 kişiye de benden ödül Ekli dosyayı görüntüle 937437
127@Mamoste reisin müsaadesi olursa . Bende emekler boşa gitmesin diye rol için bir kupon daha yaptım. Gelirse 2 kişiye de benden ödül Ekli dosyayı görüntüle 937437
Estağfurullah dost müsade senin@Mamoste reisin müsaadesi olursa . Bende emekler boşa gitmesin diye rol için bir kupon daha yaptım. Gelirse 2 kişiye de benden ödül Ekli dosyayı görüntüle 937437
2 30 dk
Bol sans mamoste candır sağlam adamdır bilgin olsun knk eskilerdendir@Mamoste reisin müsaadesi olursa . Bende emekler boşa gitmesin diye rol için bir kupon daha yaptım. Gelirse 2 kişiye de benden ödül Ekli dosyayı görüntüle 937437
Bol şansın olsun eşrefim@Mamoste reisin müsaadesi olursa . Bende emekler boşa gitmesin diye rol için bir kupon daha yaptım. Gelirse 2 kişiye de benden ödül Ekli dosyayı görüntüle 937437
Tebrikler cano canEstağfurullah dost müsade senin
Bol şanslar diliyorum
Bol şanslar dost
Valla 20 gündür sıkıntılı bir surecteyiz bizde sigara aldikmi Kahraman ilan ediyoruz toparlariz dost toparlarizda yine dagitiriz aynı senaryolari dejavu şeklinde yaşıyoruzGünaydın kral bugün erkenciyiz durumlar vahim toplicaz ama çok şükür diyelim sen nasılsın kral
2.3 dakika da 2 sayı attılar. Vallahi billahi bu lig oldugunu bilseydim oynamazdim yanlış olduBununda uzamasi lazım