Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,406
31,805
113
Bizde zor gununde diye destek olduk da olmasaydik keske
Sanal alem Kral burası fero için demiyorum genel olarak konuşuyorum çok samimi olduğum adam da borç alırım O da yarım saatliğine falan çekim için başka da öyle almam

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
2,200
113
Ben borç olaylarına karşıyım Kral ne borç alırım ne veririm
sen racon bilen bir arkadaşımıza benziyorsun
@TheNightMare bu şahıs 1.5 sene evvel bana yalvardı otogardayım simit alacak param yok diye. acıdım gönderdim bana söz verdi en yakın zamanda fazlasıyla göndericem diye. sonra çeşitli yalanlara sürekli geçiştirdi. sonra mesajlarıma dahi cevap vermedi. miktar benim umurumda değil de yüzsüz gibi hala rolling açması rolling kovalaması delikanlı adama yakışır mı sen söyle. iyilikten maraz doğarmış diye boşuna dememişler

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,250
1,229
113
@TheNightMare bu şahıs 1.5 sene evvel bana yalvardı otogardayım simit alacak param yok diye. acıdım gönderdim bana söz verdi en yakın zamanda fazlasıyla göndericem diye. sonra çeşitli yalanlara sürekli geçiştirdi. sonra mesajlarıma dahi cevap vermedi. miktar benim umurumda değil de yüzsüz gibi hala rolling açması rolling kovalaması delikanlı adama yakışır mı sen söyle. iyilikten maraz doğarmış diye boşuna dememişler
Lan şu forumda aramızda neler neler var kimler kimler var. Hiçbir şey bilmeden öylece bakıyoruz konuşuyoruz he

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,279
59,735
113
Kardeş yanlis hatırlamıyorsam sende buraya kupon attın takip edenlere ödül dedin sağlamda basmistin kuponu takip ettik ve tuttu sen ortalıktan kayboldun oda aynı şey kimseye ödül falanda atmadin.hadi şimdi sende konus

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
2,200
113
Kral ben onunla muhatap olmuyorum ne olursun etiketleme beni o adam için Ağzıma geleni sayarım
adam değil adam olsa gelir delikanlı gibi yaptığıyla yüzleşir özür diler. sürekli değil ama arada sırada rolling açarım forumda. ben kimseden 1 kuruş bile almadım birçok insana da ödül göndermişimdir. sadece böyle kaypak heriflerin forumda bulunmasına tahammülüm yok @TheNightMare

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
2,200
113
Kardeş yanlis hatırlamıyorsam sende buraya kupon attın takip edenlere ödül dedin sağlamda basmistin kuponu takip ettik ve tuttu sen ortalıktan kayboldun oda aynı şey kimseye ödül falanda atmadin.hadi şimdi sende konus
ben bugüne kadar bu forumda 1 kişiden bile para almadım kardeşim. kime ne ödül sözü verdiysem de attım. eminim sana da ödül gönderdiğim kuponum olmuştur hiç iftira atma.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,279
59,735
113
ben bugüne kadar bu forumda 1 kişiden bile para almadım kardeşim. kime ne ödül sözü verdiysem de attım. eminim sana da ödül gönderdiğim kuponum olmuştur hiç iftira atma.
Ben senden hiç ödül almadım ama ben net eminim gece kuponun vardı burda kuponun sonuna doğru tutması kesinlesince ortadan kayboldun sonra uzun bi sure yoktun 3 4 kişi takip ettik kimseye ödül falan atmamistin.eminim bu olaydan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...