- 4,154
- 1,214
- 113
Hadi bakalım sıra kime geliyor 😂@Mamoste dost kesene bereket ödülüm geldi 🙏
Hadi bakalım sıra kime geliyor 😂@Mamoste dost kesene bereket ödülüm geldi 🙏
Sanal alem Kral burası fero için demiyorum genel olarak konuşuyorum çok samimi olduğum adam da borç alırım O da yarım saatliğine falan çekim için başka da öyle almamBizde zor gununde diye destek olduk da olmasaydik keske
sen racon bilen bir arkadaşımıza benziyorsunBen borç olaylarına karşıyım Kral ne borç alırım ne veririm
Lan şu forumda aramızda neler neler var kimler kimler var. Hiçbir şey bilmeden öylece bakıyoruz konuşuyoruz hesen racon bilen bir arkadaşımıza benziyorsun
@TheNightMare bu şahıs 1.5 sene evvel bana yalvardı otogardayım simit alacak param yok diye. acıdım gönderdim bana söz verdi en yakın zamanda fazlasıyla göndericem diye. sonra çeşitli yalanlara sürekli geçiştirdi. sonra mesajlarıma dahi cevap vermedi. miktar benim umurumda değil de yüzsüz gibi hala rolling açması rolling kovalaması delikanlı adama yakışır mı sen söyle. iyilikten maraz doğarmış diye boşuna dememişler
Hadi hayırlı olsun sıra geliyor herhalde yavaş yavaş@Mamoste dost kesene bereket ödülüm geldi 🙏
Kardeş yanlis hatırlamıyorsam sende buraya kupon attın takip edenlere ödül dedin sağlamda basmistin kuponu takip ettik ve tuttu sen ortalıktan kayboldun oda aynı şey kimseye ödül falanda atmadin.hadi şimdi sende konussen racon bilen bir arkadaşımıza benziyorsun
@TheNightMare bu şahıs 1.5 sene evvel bana yalvardı otogardayım simit alacak param yok diye. acıdım gönderdim bana söz verdi en yakın zamanda fazlasıyla göndericem diye. sonra çeşitli yalanlara sürekli geçiştirdi. sonra mesajlarıma dahi cevap vermedi. miktar benim umurumda değil de yüzsüz gibi hala rolling açması rolling kovalaması delikanlı adama yakışır mı sen söyle. iyilikten maraz doğarmış diye boşuna dememişler
adam değil adam olsa gelir delikanlı gibi yaptığıyla yüzleşir özür diler. sürekli değil ama arada sırada rolling açarım forumda. ben kimseden 1 kuruş bile almadım birçok insana da ödül göndermişimdir. sadece böyle kaypak heriflerin forumda bulunmasına tahammülüm yok @TheNightMareKral ben onunla muhatap olmuyorum ne olursun etiketleme beni o adam için Ağzıma geleni sayarım
Eyvallah dostumAllah kabul etsin dost
ben bugüne kadar bu forumda 1 kişiden bile para almadım kardeşim. kime ne ödül sözü verdiysem de attım. eminim sana da ödül gönderdiğim kuponum olmuştur hiç iftira atma.Kardeş yanlis hatırlamıyorsam sende buraya kupon attın takip edenlere ödül dedin sağlamda basmistin kuponu takip ettik ve tuttu sen ortalıktan kayboldun oda aynı şey kimseye ödül falanda atmadin.hadi şimdi sende konus
Herhalde bı ikimiz kaldık dost. Diğer 2si aldı ödüllerini. Biz de alacak miyiz belli değil 😂Eyvallah dostum
Imza.adam değil adam olsa gelir delikanlı gibi yaptığıyla yüzleşir özür diler. sürekli değil ama arada sırada rolling açarım forumda. ben kimseden 1 kuruş bile almadım birçok insana da ödül göndermişimdir. sadece böyle kaypak heriflerin forumda bulunmasına tahammülüm yok @TheNightMare
Bize Kalmamis yazdı adkadas bizim yerimize takip etmeyenler aldıHerhalde bı ikimiz kaldık dost. Diğer 2si aldı ödüllerini. Biz de alacak miyiz belli değil 😂
Ben senden hiç ödül almadım ama ben net eminim gece kuponun vardı burda kuponun sonuna doğru tutması kesinlesince ortadan kayboldun sonra uzun bi sure yoktun 3 4 kişi takip ettik kimseye ödül falan atmamistin.eminim bu olaydanben bugüne kadar bu forumda 1 kişiden bile para almadım kardeşim. kime ne ödül sözü verdiysem de attım. eminim sana da ödül gönderdiğim kuponum olmuştur hiç iftira atma.
Gidip 2 saat bi yerde part time calissaydin alninin teriyle alirdin. Sabahtan beri dilenen dileneneHerhalde bı ikimiz kaldık dost. Diğer 2si aldı ödüllerini. Biz de alacak miyiz belli değil 😂
Genelde öyle olur zaten.Bize Kalmamis yazdı adkadas bizim yerimize takip etmeyenler aldı
Seni bi yoksayalımGidip 2 saat bi yerde part time calissaydin alninin teriyle alirdin. Sabahtan beri dilenen dilenene
Ama ayıp oldu para senin tabiki ama takip etmeyene atıp takip edene atmaman neyse kesene bereket
2 kişi ödül almış demekkiHerhalde bı ikimiz kaldık dost. Diğer 2si aldı ödüllerini. Biz de alacak miyiz belli değil 😂