- 7,125
- 2,816
- 113
Beyler sakin olun
Yok ciger ortada kavga yok. Belki adam aldığı ödülle Türkçe kursuna gitmeyi düşünür iyi olurBeyler sakin olun
50k dağıtım istiyorlar herhaldeYiyin birbirinizi ha aynen devam
Nerde kaldı o yaw 🤣Gülboz isteyen>>>👍
Yok ortada 12 adımdan sonraNerde kaldı o yaw 🤣
Galiba dağılacağız@Mamoste bekleyelim mi dagilalim mi![]()
Dost bence daha dağıtım yapmamıştır.@Mamoste bekleyelim mi dagilalim mi![]()
Bilmiyorum diğer arkadaşa sponsor olmuş bitti mi bitmedi mi diye soralım dedimDost bence daha dağıtım yapmamıştır.
Bence yapmıştır rol açanlar olduDost bence daha dağıtım yapmamıştır.
Yok dost rolde olanlardan kimse yazmadı ki aldım diye zaten 4 kişi falandik işi falan vardır belkiBence yapmıştır rol açanlar olduherkese hayırlı iftarlar
Ben dahilmi 4Yok dost rolde olanlardan kimse yazmadı mi aldım diye zaten 4 kişi falandik işi falan vardır belki
5 kişiydik kanka rol için diğer arkadaşa ayrı yazmıştır bakar yazar takip edenlere bekleyelim çalışıyor heraldeYok dost rolde olanlardan kimse yazmadı ki aldım diye zaten 4 kişi falandik işi falan vardır belki
Sen besiktaslisin benim hakkım senin olsun ama benim de hakkım varmı bilmiyorum daha. İftar yapacak biseyler alacaktım sigara alacaktım çekim geldi diyince ayakkabıları bile giydim ama bekliyorum hala bakalım kısmetten öte köy yokBen dahilmi 4ben hariç mi ? Bu önemli
Allah gönlüne göre versin dostSen besiktaslisin benim hakkım senin olsun ama benim de hakkım varmı bilmiyorum daha. İftar yapacak biseyler alacaktım sigara alacaktım çekim geldi diyince ayakkabıları bile giydim ama bekliyorum hala bakalım kısmetten öte köy yok
E sen kendini zaten kazandım görmüşsün dost 😂😂Sen besiktaslisin benim hakkım senin olsun ama benim de hakkım varmı bilmiyorum daha. İftar yapacak biseyler alacaktım sigara alacaktım çekim geldi diyince ayakkabıları bile giydim ama bekliyorum hala bakalım kısmetten öte köy yok