- 13,615
- 3,836
- 113
az ya da çok görmek degil reis insanlar haksızlık gordugu şeye tepki veriyorYine karışmış ortalık dağıtımlar da özellerden iletilmeli ödüller vs. böyle liste olduğu zaman ortalık karısıyor .
kimi az buluyor kimi cok görüyor vs ..
az ya da çok görmek degil reis insanlar haksızlık gordugu şeye tepki veriyorYine karışmış ortalık dağıtımlar da özellerden iletilmeli ödüller vs. böyle liste olduğu zaman ortalık karısıyor .
kimi az buluyor kimi cok görüyor vs ..
Biz bir ara birsey yapıyorduk hatirliyor musun rol açmayan gelemez ona donmek lazim gibiDostlar 60k aldık
10k dağıtıma gitti halen kimseyi memnun edemiyoruz .
Sizden Ricam benim konularıma maddi menfaat için değilde eğlenmek için katılmanızdır
Başarılı olursak zaten elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz
ya işte miktar yazmasaydın keske ozaman sorun olmazdıYa ozelden yapicaktim normalde simdi ayni miktar olmadigi acikliyim havadan gelen para herkes anlar diye düşündüm ama nerde
Sus aldiginn yarisini bana at 🤣🤣ya işte miktar yazmasaydın keske ozaman sorun olmazdı![]()
tamam da dost öyle uygun görmüşler ne yapabilirsin ki tşk et geçaz ya da çok görmek degil reis insanlar haksızlık gordugu şeye tepki veriyor
mesela rol açana 500 dağıttı bana 300 gonderdi halbuki ben rol açıyorum kanıt da attim ama adamın gozunden kaçmış benaz ya da çok görmek degil reis insanlar haksızlık gordugu şeye tepki veriyor
Tamam olabilir bir dahakine telafi ederizmesela rol açana 500 dağıttı bana 300 gonderdi halbuki ben rol açıyorum kanıt da attim ama adamın gozunden kaçmış ben
ben degil ya bi arakdas var adam harbi 80 sayfa burada takip etti o listeue alınmadı haksızlık geldi bana bu mesela adam sırf para alışverişi olan tanıdığı birini onun önüne koydu adam konuda yoktu bile bu işlerde tanıdığına tabiji güzellik yaparsın ama kimsenin önüne koymadantamam da dost öyle uygun görmüşler ne yapabilirsin ki tşk et geç
sikinti yok reis ben uzatmıyorum zaten olabilirTamam olabilir bir dahakine telafi ederiz
e zaten oyle yapacaksın rol un amacı da bu degil mi dm den yapın o zaman rolünüzuListedeki 8 kisiden 6 sı ile nerdeyse hic sohbetim bile yok listede taraf tutucak olsam o listede cok farkli kisiler olurdu ben takip ettigini gördüğüm 7 kisiyi seçtim
dost burası sonucta roll alanı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum roll sahibi istediğine verir istediğine vermez bana da bir kaç roll de verilmedi ses etmedim tebrikler diledim geçtim.ben degil ya bi arakdas var adam harbi 80 sayfa burada takip etti o listeue alınmadı haksızlık geldi bana bu mesela adam sırf para alışverişi olan tanıdığı birini onun önüne koydu adam konuda yoktu bile bu işlerde tanıdığına tabiji güzellik yaparsın ama kimsenin önüne koymadan
ben karşıyım o duruma o zaman rol konusuna su kişiler harici dağıtım yok yazacak onu yapanlar var ben doğru buluyorum mesela ama uzatmıyorum bu arada benim bi sıkıntım yok ödülüm geldi ben adam için dedimdost burası sonucta roll alanı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum roll sahibi istediğine verir istediğine vermez bana da bir kaç roll de verilmedi ses etmedim tebrikler diledim geçtim.
hayırlı sabahlar reisimLütfen konuyu kapatalım dostlar
Ben buradan devam edeceğim
Başarılı olursa bu sefer gözden kaçan kim varda ona ulaşırız
Gözden kaçan kimben karşıyım o duruma o zaman rol konusuna su kişiler harici dağıtım yok yazacak onu yapanlar var ben doğru buluyorum mesela ama uzatmıyorum bu arada benim bi sıkıntım yok ödülüm geldi ben adam için dedim![]()
Bol sanslar dost kusuraa bakma kisileri dm e toplayip yapicam bundan sonra kimse kim bilmeyecekLütfen konuyu kapatalım dostlar
Ben buradan devam edeceğim
Başarılı olursa bu sefer gözden kaçan kim varda ona ulaşırız
@Nevzat16 reisGözden kaçan kim
Sorun yokBol sanslar dost kusuraa bakma kisileri dm e toplayip yapicam bundan sonra kimse kim bilmeyecek