Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 10k Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,615
3,836
113
Yine karışmış ortalık dağıtımlar da özellerden iletilmeli ödüller vs. böyle liste olduğu zaman ortalık karısıyor .
kimi az buluyor kimi cok görüyor vs ..
az ya da çok görmek degil reis insanlar haksızlık gordugu şeye tepki veriyor

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,301
11,136
113
Dostlar 60k aldık
10k dağıtıma gitti halen kimseyi memnun edemiyoruz .
Sizden Ricam benim konularıma maddi menfaat için değilde eğlenmek için katılmanızdır
Başarılı olursak zaten elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz
Biz bir ara birsey yapıyorduk hatirliyor musun rol açmayan gelemez ona donmek lazim gibi

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,615
3,836
113
tamam da dost öyle uygun görmüşler ne yapabilirsin ki tşk et geç
ben degil ya bi arakdas var adam harbi 80 sayfa burada takip etti o listeue alınmadı haksızlık geldi bana bu mesela adam sırf para alışverişi olan tanıdığı birini onun önüne koydu adam konuda yoktu bile bu işlerde tanıdığına tabiji güzellik yaparsın ama kimsenin önüne koymadan

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,301
11,136
113
Listedeki 8 kisiden 6 sı ile nerdeyse hic sohbetim bile yok listede taraf tutucak olsam o listede cok farkli kisiler olurdu ben takip ettigini gördüğüm 7 kisiyi seçtim

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,615
3,836
113
Listedeki 8 kisiden 6 sı ile nerdeyse hic sohbetim bile yok listede taraf tutucak olsam o listede cok farkli kisiler olurdu ben takip ettigini gördüğüm 7 kisiyi seçtim
e zaten oyle yapacaksın rol un amacı da bu degil mi dm den yapın o zaman rolünüzu:)

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,895
6,468
113
ben degil ya bi arakdas var adam harbi 80 sayfa burada takip etti o listeue alınmadı haksızlık geldi bana bu mesela adam sırf para alışverişi olan tanıdığı birini onun önüne koydu adam konuda yoktu bile bu işlerde tanıdığına tabiji güzellik yaparsın ama kimsenin önüne koymadan
dost burası sonucta roll alanı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum roll sahibi istediğine verir istediğine vermez bana da bir kaç roll de verilmedi ses etmedim tebrikler diledim geçtim.

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,615
3,836
113
dost burası sonucta roll alanı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum roll sahibi istediğine verir istediğine vermez bana da bir kaç roll de verilmedi ses etmedim tebrikler diledim geçtim.
ben karşıyım o duruma o zaman rol konusuna su kişiler harici dağıtım yok yazacak onu yapanlar var ben doğru buluyorum mesela ama uzatmıyorum bu arada benim bi sıkıntım yok ödülüm geldi ben adam için dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...