- 13,408
- 3,808
- 113
@Nevzat16Gözden kaçan kim
@Nevzat16Gözden kaçan kim
8. Sayfada katilan birisiGözden kaçan kim
Dm dostGözden kaçan kim
Listeyi 7 kişilik ayarlayalım diye ben söyledim
Dostum listede olan kisiye atilan miktar 1k rol sahibinin arkadasi diyeDostum sen adamın 7 ya da 8. Sayfada katılmasına takılmışsın .. listede olan birisi bol şans yazmış takip etmemiş onu almışsın .. sence adil mi
Kesene bereket dostListeyi 7 kişilik ayarlayalım diye ben söyledim
Takdir edersin ki rollinge katılan herkese ulaşmaya çalışırsak işin içinden çıkamayız
Bütçe b kadarına yetti bir dahakine ödül alamayan yararlanacak
reis 9 degil 10 kişiye atardın 50 k para vurmuşsun 300 daha sana koymaz adam saatlerdir takip etmiş yani demek istediğim buListeyi 7 kişilik ayarlayalım diye ben söyledim
Takdir edersin ki rollinge katılan herkese ulaşmaya çalışırsak işin içinden çıkamayız
Bütçe b kadarına yetti bir dahakine ödül alamayan yararlanacak
O zaman durum farklı .. durumu belirtseydin daha anlaşılır olurdu sanki ..Dostum listede olan kisiye atilan miktar 1k rol sahibinin arkadasi diye
Dost haksızlığa gelemiyorsun anladiigm kadarıylareis 9 degil 10 kişiye atardın 50 k para vurmuşsun 300 daha sana koymaz adam saatlerdir takip etmiş yani demek istediğim bu
Dost zaten konuda açıklandı mevzuO zaman durum farklı .. durumu belirtseydin daha anlaşılır olurdu sanki ..
Formun en büyük dilencisireis 9 degil 10 kişiye atardın 50 k para vurmuşsun 300 daha sana koymaz adam saatlerdir takip etmiş yani demek istediğim bu
Gunaydin dostumGünaydın, Bol şans
Kesikinti yok reis ben uzatmıyorum zaten olabilir
Kesin senin arkadasimdir o sen kimseye iyilik yapmazsinben degil ya bi arakdas var adam harbi 80 sayfa burada takip etti o listeue alınmadı haksızlık geldi bana bu mesela adam sırf para alışverişi olan tanıdığı birini onun önüne koydu adam konuda yoktu bile bu işlerde tanıdığına tabiji güzellik yaparsın ama kimsenin önüne koymadan
Basarlimi geçti burasıSorun yok
Yardımın için teşekkürler