- 3,307
- 1,765
- 113
Gelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Ekli dosyalar
-
351.3 KB Görüntüleme: 192
Bol şansGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Bol sans ✋🧿Gelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Bol şans MamiGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
bol şans dost.Gelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Rayo yenere mi kaldıGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Bol şans diliyorumGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Kg knk dk 20 0-0Rayo yenere kaldı
Bol bol şanslarGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
ne oynadın dostGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Gelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Bol şansGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Saol dost sabah hiç ümidim yoktu bakalım tek maç kaldıBol şans Mami
Bol şanslar dostumGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Yenere mi kaldı dicektim bol şans aga takipteyimKg knk dk 20 0-0
Maç hızlı bakalım 20 k geliyor ana bakiye 5 k 2 x çevrimi var halledilir o 1.40 tan çevrim deYenere mi kaldı dicektim bol şans aga takipteyim
Gelmesi lazımMaç hızlı bakalım 20 k geliyor ana bakiye 5 k 2 x çevrimi var halledilir o 1.40 tan çevrim de