- 872
- 609
- 93
Bol şans reis
Valla 5 dün NBA e attım knk betgarda mallık işte futbolda tutturuyon ne işin var baskette frebeti de buraya vurdum 2500tlGelmesi lazım
3.3 kg oranı yedirirler umarım ilk yarı bi gol lazımValla 5 dün NBA e attım knk betgarda mallık işte futbolda tutturuyon ne işin var baskette frebeti de buraya vurdum 2500tl
Bol şansGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
O orana göre hızlı maç ama bakalım şans işi bu 5.4 ken kg oranı Tunus Nijerya'da o geldi buda gelebilir3.3 kg oranı yedirirler umarım ilk yarı bi gol lazım
Bol şanslarGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Bakıyorum dediğin gibi hızlı da gol açar daha da oyunuO orana göre hızlı maç ama bakalım şans işi bu 5.4 ken kg oranı Tunus Nijerya'da o geldi buda gelebilir
Bol şanslarGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Şans dost gene kısıra bağladı hepsi dünün kopyası sankiGetafe maci 1-1 biter
Getafenin 1 golü var. Evde karşılık verir hatta ust bile biter.Şans dost gene kısıra bağladı hepsi dünün kopyası sanki
Kaçırıyor mal Getafe ya kanser etmez inşGetafenin 1 golü var. Evde karşılık verir hatta ust bile biter.
Sırf senin icin izlicem. Kac lira veriyorKaçırıyor mal Getafe ya kanser etmez inş