- 16,790
- 11,658
- 113
Bu gelse tadından yenmez
Bu gelse tadından yenmez
futbol gelmıste basketler ımkansızBu gelse tadından yenmez
Ana paranın hızlanması lazım minesotefutbol gelmıste basketler ımkansız
Tekrardan bağlan söyle yazık dekont da warmis neden böyle yapıyoryaw beyler bosverin basketi falan da sabah 1xbete 1200 yatirmistim havale ile geçmedi destek 180 dk icinde kesin geçmiş olur dedı 15 saat geçmiş hala yüklenmemiş yeni hatirladim simdide operatör yok bu nasıl bir iş ben anlamadım dekontta attim sabah
kupon derdine unutmuşum yatırdıgımı sımdı aklıma geldı baktım operator yokTekrardan bağlan söyle yazık dekont da warmis neden böyle yapıyor
Çoğu sitede bu sorun yaşanıyoryaw beyler bosverin basketi falan da sabah 1xbete 1200 yatirmistim havale ile geçmedi destek 180 dk icinde kesin geçmiş olur dedı 15 saat geçmiş hala yüklenmemiş yeni hatirladim simdide operatör yok bu nasıl bir iş ben anlamadım dekontta attim sabah
Talep oluşturuyorsun onlar inceliyor 3-4 gün sürüyor hesabına yansımasıyaw beyler bosverin basketi falan da sabah 1xbete 1200 yatirmistim havale ile geçmedi destek 180 dk icinde kesin geçmiş olur dedı 15 saat geçmiş hala yüklenmemiş yeni hatirladim simdide operatör yok bu nasıl bir iş ben anlamadım dekontta attim sabah
Güncelleme mi War acabakupon derdine unutmuşum yatırdıgımı sımdı aklıma geldı baktım operator yok
yok havale yöntemlerinde problem varGüncelleme mi War acaba
Tüpçüye bayılmak en iyisi şu zamanda pek yatırım yapmamak lazımyok havale yöntemlerinde problem var