- 3,315
- 1,773
- 113
Dost betwoondan parayı alırsak 5 k da ben dağıtayım 🙂başarılı olursak 2-3 dosta gonderım saglarız
Dost betwoondan parayı alırsak 5 k da ben dağıtayım 🙂başarılı olursak 2-3 dosta gonderım saglarız
sorun degil 1k daha attim bi siteye tekrar denıcezcyber allah belanı, geçmiş olsun
Hergün arıyor link atayım mı diyor atma diyorum kapatıyorDost betwoondan parayı alırsak 5 k da ben dağıtayım 🙂
cok zor artık gülüm o nası bu şekilde tavır aldı bunlar bende anlamadımDost betwoondan parayı alırsak 5 k da ben dağıtayım 🙂
1xbette dediğimi yap arada sırada aranma talebi oluştır bildir onlar yönlendirir senisorun degil 1k daha attim bi siteye tekrar denıcez
Parayı vericek site oyalamaz beDost betwoondan parayı alırsak 5 k da ben dağıtayım 🙂
bu sefer gerçek nba alır mıyızsorun degil 1k daha attim bi siteye tekrar denıcez
daha öncede geçmediği oldu ticket actılar sabaha yüklendi bakiye o halledılır de operatöre bağlanmak güç arama talebi verınce hemen arıyorlar mi1xbette dediğimi yap arada sırada aranma talebi oluştır bildir onlar yönlendirir seni
Arama Talep etsen yardımcı olmaz mıdaha öncede geçmediği oldu ticket actılar sabaha yüklendi bakiye o halledılır de operatöre bağlanmak güç arama talebi verınce hemen arıyorlar mi
Bol şansamına oran düştü öyle oynatti neyse 1
Ekli dosyayı görüntüle 893167
Bol şansamına oran düştü öyle oynatti neyse 1
Ekli dosyayı görüntüle 893167
ben bi daha kaybedeyim beklePatlamadin mi krdsm daha ağaç olduk
evet 1.8 den alcaktım 2 gelınce oynadi 40 sn boş@makina123 barem hala 24.5 sen girdin sayı oldu sonra boş mu döndüler ilginç
Umarım açılırlarevet 1.8 den alcaktım 2 gelınce oynadi 40 sn boş