- 41,320
- 44,118
- 113
Ben ban yedim o gun kardes bakabilirsin hatta bonus sayfasına girsen diğer konuya gelip roll açayım mı dedin doğru anlat, öyle türedi vs laflarını da bırak ödül mü istedik
Ben ban yedim o gun kardes bakabilirsin hatta bonus sayfasına girsen diğer konuya gelip roll açayım mı dedin doğru anlat, öyle türedi vs laflarını da bırak ödül mü istedik
Sorun yok dost bilirkisiden rapor alalım dedikHayırdır dostum
Ban yediğim için açamadım yoksa valla acacaktimBen ban yedim o gun kardes bakabilirsin hatta bonus sayfasına gir
Meali belli dost aslında ama kendi açıklasınŞu msjin mealini bı açıkla bakalım dostum sen öyle karı gibi lafı söyleyip uzama
la birader sen ne anlatıyon 2 gram beyninle benim kafamı bozma senin hayatını satın alırım konumdan cık kaybol tatava yapma oduller gonderildi mevzu burada kapandı milletle laf dalaşına girip benimle muhattap olma bir dahasen diğer konuya gelip roll açayım mı dedin doğru anlat, öyle türedi vs laflarını da bırak ödül mü istedik
Bunu sana demedim kralBen ban yedim o gun kardes bakabilirsin hatta bonus sayfasına gir
la bizim konuya gelip roll açayım mı dedin geldin roll açtın başarılı oldun bizden biri sana dm atıp payco payfix iban bir şey mi attı ?valla beyler diger konuda roll acmam istendi acmadım ve bu konuya davet ettim sizi gelmediniz roll başarılı oldu türemeyin burda başta gelen oldu da ben mi para gondermedim herkese odulu gonderildi konuyu kirletmeyin
@Beşiktaş sende bunu bı açıkla bakalım dostum nedemek istedinDost bu @efkalade1 ile @Novasky aynı hesap diyorlar bilirkişi olarak sen ne diyorsun
Sana demedi la makinaya dediBen ban yedim o gun kardes bakabilirsin hatta bonus sayfasına gir
O espiri yaptı yav ironi@Beşiktaş sende bunu bı açıkla bakalım dostum nedemek istedin
Selam kardeşimTebrikler dost
Nova asabidir anlamaz ironi filanO espiri yaptı yav ironi
Yok ya banada diyor 300k si var gelmiş role katılmış diyorSana demedi la makinaya dedi
Üzerine alındıysan hepsi sanaŞu msjin mealini bı açıkla bakalım dostum sen öyle karı gibi lafı söyleyip uzama
olum üç günde bir param bitti diye konu açan adamsın benim hayatımın %1ini satın al kalanını ben sana hediye edeceğim de neyse hadi banlanmıyımla birader sen ne anlatıyon 2 gram beyninle benim kafamı bozma senin hayatını satın alırım konumdan cık kaybol tatava yapma oduller gonderildi mevzu burada kapandı milletle laf dalaşına girip benimle muhattap olma bir daha
Adam sana etiket atmış açıklasana kardeşim mealinşiiHarbiden piranalar varmış, bunlar kendi kendini yer haberleri yok nasılda belli ediyolar kannnları kalmamış birbirini kemirmek ten![]()
Yarın intihar eder takma kafanaolum üç günde bir param bitti diye konu açan adamsın benim hayatımın %1ini satın al kalanını ben sana hediye edeceğim de neyse hadi banlanmıyım