Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 | Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,271
24,492
113
sen diğer konuya gelip roll açayım mı dedin doğru anlat, öyle türedi vs laflarını da bırak ödül mü istedik
la birader sen ne anlatıyon 2 gram beyninle benim kafamı bozma senin hayatını satın alırım konumdan cık kaybol tatava yapma oduller gonderildi mevzu burada kapandı milletle laf dalaşına girip benimle muhattap olma bir daha

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,148
7,236
113
valla beyler diger konuda roll acmam istendi acmadım ve bu konuya davet ettim sizi gelmediniz roll başarılı oldu türemeyin burda başta gelen oldu da ben mi para gondermedim herkese odulu gonderildi konuyu kirletmeyin
la bizim konuya gelip roll açayım mı dedin geldin roll açtın başarılı oldun bizden biri sana dm atıp payco payfix iban bir şey mi attı ?

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Harbiden piranalar varmış, bunlar kendi kendini yer haberleri yok nasılda belli ediyolar kannnları kalmamış birbirini kemirmek ten :D

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,463
16,810
113
la birader sen ne anlatıyon 2 gram beyninle benim kafamı bozma senin hayatını satın alırım konumdan cık kaybol tatava yapma oduller gonderildi mevzu burada kapandı milletle laf dalaşına girip benimle muhattap olma bir daha
olum üç günde bir param bitti diye konu açan adamsın benim hayatımın %1ini satın al kalanını ben sana hediye edeceğim de neyse hadi banlanmıyım

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
:D bende diyorum her 200₺ ödül yazanda bu 5 pirana neden dolanıyo. Emici bunlar emici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...