- 11,148
- 7,236
- 113
Günaydın eski dostGünaydın efendim hayırlı sabahlar
Günaydın eski dostGünaydın efendim hayırlı sabahlar
Sanırım size dediKim onlar
Lan neredesin sen bizim kupon tuttu kayboldunSanırım size dedi
Biyerde spin saklayıp kaybetmedim kral, sen heryerde olduğundan yanliş yorumu okumuşsun,gene spin saklayıp kaybettim demeyeceksen gelelim, sen ucundan gösteremezsen biz tamamını gösteririz ama 🤣
Kim bize dediSanırım size dedi
PuahahahahhaDost bu @efkalade1 ile @Novasky aynı hesap diyorlar bilirkişi olarak sen ne diyorsun
1000 binde anlıyorumSenin sikintin varsa numaran bırak ara beni artist artist konuşma 300 varsa 1000 binde borc var her rolde kendin varsın biz arada oldukmu gözüne mi geliyor hayırdır la
Sanada gunaydinSanırım size dedi
Saklayıp kaybettin demedi zaten roll parasıyla spin saklayıp ödül vermemek için kaybettim dediğini söyledi gibi geldi banaBiyerde spin saklayıp kaybetmedim kral, sen heryerde olduğundan yanliş yorumu okumuşsun,
Bizede mi loloSanada gunaydin
Çarpınca 1m borç çıkıyor işte olm sizde adamı hic anlamıyonuz1000 binde anlıyorum
Yemek yedimLan neredesin sen bizim kupon tuttu kayboldun
günaydın reisGünaydın efendim hayırlı sabahlar
Çarpma toplaÇarpınca 1m borç çıkıyor işte olm sizde adamı hic anlamıyonuz
sen diğer konuya gelip roll açayım mı dedin doğru anlat, öyle türedi vs laflarını da bırak ödül mü istedikvalla beyler diger konuda roll acmam istendi acmadım ve bu konuya davet ettim sizi gelmediniz roll başarılı oldu türemeyin burda başta gelen oldu da ben mi para gondermedim herkese odulu gonderildi konuyu kirletmeyin
Çekim yapmış olsaydım konuda kim yazıyorsa gönderecektim, kullansın şans parası yapsın diye, öyle biri değilim zatenSaklayıp kaybettin demedi zaten roll parasıyla spin saklayıp ödül vermemek için kaybettim dediğini söyledi gibi geldi bana

Kaç cmgene spin saklayıp kaybettim demeyeceksen gelelim, sen ucundan gösteremezsen biz tamamını gösteririz ama 🤣
Şu msjin mealini bı açıkla bakalım dostum sen öyle karı gibi lafı söyleyip uzamaBurda 3 profil gördüm, birbirlerinin ayak izinden buluyolar. Koku alıyolar koku![]()