- 11,148
- 7,236
- 113
TeşekkürlerBol şans kurban kesılmıs aşşah kabul etsin)
TeşekkürlerBol şans kurban kesılmıs aşşah kabul etsin)
Parayı görmeden kimseye maç vermemVip maç ver dayı @Novasky
Senin gecen 1 mac demiştin city takibi korner atar valla düşündüm yine giremedim girsem gelmistiÇekmişsin zaten neyini korkuyon ki artık vur 1.80 çek
iş işten geçmişSenin gecen 1 mac demiştin city takibi korner atar valla düşündüm yine giremedim girsem gelmisti
Bizde vip maci bitmez bı ara Instagram da çok kazandırdım bıraktım artıkSenin gecen 1 mac demiştin city takibi korner atar valla düşündüm yine giremedim girsem gelmisti
Ödülüm geldi kesene bereket
Odulumuz diyecektin sanırımÖdülüm geldi kesene bereket @makina123
Kendini yiyip bitirmişsinöyle bi roll ki rolleyenlerin %60ı kolpa ak 🤣 birisinin hesapta 300K var 300₺ kovalıyo burada 🤣🤣 diğeri dün hedefe ulaşmış rolde spin saklayıp kaybettim arkadaşlar kb yazıyor 🤣🤣
günaydın
Günaydın efendim hayırlı sabahlargünaydın
Kim onlarBurda 3 profil gördüm, birbirlerinin ayak izinden buluyolar. Koku alıyolar koku![]()
Dost bu @efkalade1 ile @Novasky aynı hesap diyorlar bilirkişi olarak sen ne diyorsunBurda 3 profil gördüm, birbirlerinin ayak izinden buluyolar. Koku alıyolar koku![]()
gene spin saklayıp kaybettim demeyeceksen gelelim, sen ucundan gösteremezsen biz tamamını gösteririz ama 🤣Kendini yiyip bitirmişsingel ben birazdan roll açıcam ucundan sana da gösteririm
Senin sikintin varsa numaran bırak ara beni artist artist konuşma 300 varsa 1000 binde borc var her rolde kendin varsın biz arada oldukmu gözüne mi geliyor hayırdır laöyle bi roll ki rolleyenlerin %60ı kolpa ak 🤣 birisinin hesapta 300K var 300₺ kovalıyo burada 🤣🤣 diğeri dün hedefe ulaşmış rolde spin saklayıp kaybettim arkadaşlar kb yazıyor 🤣🤣
Hayırdır dostumDost bu @efkalade1 ile @Novasky aynı hesap diyorlar bilirkişi olarak sen ne diyorsun