- 22,158
- 11,427
- 113
Seni görünce eğlenmiyorum vallaErhan gülüm sataşmıyoz eğleniyoruz işte sen niye tekrar sataşıyon
Sözün cemaatten dışarı sayiyorumSuan forumda akilli adam yok
Var ben ile novavar mı![]()
Aynen sen hariç kralSözün cemaatten dışarı sayiyorum
Eyvallah ErhanımAynen sen hariç kral
Erhan beni görünce eğlenmiyorEyvallah Erhanım
Senin dmdekileri de biz iletelim dost iyi gecelerNeyse herkese hayırlı sabahlar küfürleri maalesef yönetime bildirdim çünkü ben temiz bir forum istiyorum bb
Iste aradığımız kisi sensinNeyse herkese hayırlı sabahlar küfürleri maalesef yönetime bildirdim çünkü ben temiz bir forum istiyorum bb
Bu mesajdan sonra genellikle dm yanması lazım dost dm geldi miIste aradığımız kisi sensin
Neyse sen yarin bi rol açıp buradakilere bi dağıtım yaparsın artık iyi sabahlar herkeseErhan beni görünce eğlenmiyor
Dm bak senIste aradığımız kisi sensin
Dm kapalı dostBu mesajdan sonra genellikle dm yanması lazım dost dm geldi mi
Yoo açık şimdi gelir birisi iyi geceler dostDm kapalı dost
Her gün yaptığım şey vallaha Erhan, seninle dik gidiyoruz çünkü 300K 300K diye bizi kazıyonNeyse sen yarin bi rol açıp buradakilere bi dağıtım yaparsın artık iyi sabahlar herkese
Şey diye mi dm gidecek 250 lazım yarın öğlene 500₺ öderim 🤣🤣🤣Yoo açık şimdi gelir birisi iyi geceler dost
Var veya yok ben bi kere dedim sen sürekli azinda 300k ile dolaşıyon ne yapalım senin gibi 6 orana basıp iflas mi edelimHer gün yaptığım şey vallaha Erhan, seninle dik gidiyoruz çünkü 300K 300K diye bizi kazıyon