- 18,463
- 16,810
- 113
Onda da gene çaldı akLavuğa bak alt tarafı 1 tane roll yapmış bizi pirana yaptı alagavat
Onda da gene çaldı akLavuğa bak alt tarafı 1 tane roll yapmış bizi pirana yaptı alagavat
Dm bakar mısın abibana mı diyon
Yok o sen değilsinbana mı diyon
iyi geceler gardaşım erhan umarım.. @aSiRuH06Hepinizi ben kurtaracam çok yakında rahat olun siz güzel günler yakındır
İyileşti sanırım bugün hiç ağrı sızısı yoktu dost. İyi geceler ne günaydın şimdi uyuacamGünaydın dost üst komşun napıyor
İbra kadabraaRoket takımı iş başında teşkooo
Ahmetimin ibanı yeşillendir makina daha demin bizim hayatı alıyodun 500₺yeDm bakar mısın abi
yok la sana niye diyeyim o hırsıza diyorumbana mı diyon
Emre diye birine diobana mı diyon
Sen harbi çok fenasın ha ortalığı çok iyi karistiyorsunAhmetimin ibanı yeşillendir makina daha demin bizim hayatı alıyodun 500₺ye
Yaşa enişteHepinizi ben kurtaracam çok yakında rahat olun siz güzel günler yakındır
yaa ortalık alev almış şu dmden steam idni at hadi eller yanıyobi roll daha patlatalım mı yoksa cs girecem beyler
Ya kral ne karıştırıyorum neyse boşver sen simdi noldu 300kSen harbi çok fenasın ha ortalığı çok iyi karistiyorsun
Olur abibi roll daha patlatalım mı yoksa cs girecem beyler
Siktiredebilir dayıAw bir adam kendi adını hırsız diye cikariyorsa gitsin gotunude diktirsin
Bize para vermiyon makina s.et kaybedersin bize yıkarsın ihaleyi 🤣bi roll daha patlatalım mı yoksa cs girecem beyler
Cs gir sen kardeş bi roll patlatıyım dedin millet birbirini patlattı zuahahbi roll daha patlatalım mı yoksa cs girecem beyler