- 1,715
- 537
- 113
He ver hemen oynayim
Yok gardas ankarali degilim aslen bingolluyum sen nerelisin . Dedigin gibi sincan alismasi zor bi memleketValla kardeş bende iş için geldim sonra eşimi burda tanıdım vs derken iki yıldır burdayım cevr de var ama binikinyila memlekete kacacam Ankara liysan yanlış anlama ankaralilara diyecek lafım yok ama Ankara çok boş binsehir yapacak bişey yok
Yok gardasim harikabetten asyanin beyaz temasi gozumu aliyoAsya'dan mi mi uyon
Gardas suan kahvede calisiyoz mecburen 11 aya kadar denetimim var sehir disina neye cikamiyom haftada iki imza atiyoz ama normalde park kamelya vs onlarin montajini yapiyomAdanalıyim kardeş ne yapiyon iş güç neyle ugrwsiyon
Gardas valla uzun suredir aradigim siteymis cekim hizi guzel max 7 dk yi gecmez bide bonus konusunda cok bonkorler ne zaman extra istesemde verirler yani soyle diyim site 11 haziranda acildi ilk acilis serefine yuzde yuz cevtimsiz bonus verdiler yuz yatirip 1800 cektim ogun bugun burdayimNasıl harika bet saglammi bonus vs olsun
Haklisin gardas sincan cok sikinti ama Allaha sukur yillardir burdayiz tas koyacak adam cikmadi daha ama napalim artik coluk cocuk var artik biyerden sonra duruluyonSıkıntı kardeş o işler ben iki dosya var gidip gidip geliyom birinden de o zaman toy zamanimdi beş bin ceza yedim yolda aldılar mecburen ödemek Oranda kaldim ama ortam harbi çok.kotu sesini cikarmasan üstüne binecekler çıkarınca da mahkemelik oluuon en iyisi fazla takilmamak![]()
Gardas bu site gece 2 ye kadar aktif canli destek bu saate kadar kacta cekim verirsen ver 7 dk maksimumBı ara denerim kardeş gece cekimsonuclaniyomu mesela benim en ayar olduğum şey gece para yapiyom yatiazlar diye sabaha eritiyok