Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Mac verecek arkadas varmi ?

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Monagas maçı var Venezüella ilk yarı Bingöl daha olur ev atar büyük ihtimal ama sen yinede iy1.5 üst oyna sağlam olsun

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Valla kardeş bende iş için geldim sonra eşimi burda tanıdım vs derken iki yıldır burdayım cevr de var ama binikinyila memlekete kacacam Ankara liysan yanlış anlama ankaralilara diyecek lafım yok ama Ankara çok boş binsehir yapacak bişey yok

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
27.54 kurus vardi bastim gardas 49.57 veriyor gelmesede onemli degil artik

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Valla kardeş bende iş için geldim sonra eşimi burda tanıdım vs derken iki yıldır burdayım cevr de var ama binikinyila memlekete kacacam Ankara liysan yanlış anlama ankaralilara diyecek lafım yok ama Ankara çok boş binsehir yapacak bişey yok
Yok gardas ankarali degilim aslen bingolluyum sen nerelisin . Dedigin gibi sincan alismasi zor bi memleket

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Bende Asya'nın beyaz temesina hayranim diğerleri içimi karartiyo

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Nasıl harika bet saglammi bonus vs olsun
Gardas valla uzun suredir aradigim siteymis cekim hizi guzel max 7 dk yi gecmez bide bonus konusunda cok bonkorler ne zaman extra istesemde verirler yani soyle diyim site 11 haziranda acildi ilk acilis serefine yuzde yuz cevtimsiz bonus verdiler yuz yatirip 1800 cektim ogun bugun burdayim

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Sıkıntı kardeş o işler ben iki dosya var gidip gidip geliyom birinden de o zaman toy zamanimdi beş bin ceza yedim yolda aldılar mecburen ödemek Oranda kaldim ama ortam harbi çok.kotu sesini cikarmasan üstüne binecekler çıkarınca da mahkemelik oluuon en iyisi fazla takilmamak :)

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Bı ara denerim kardeş gece cekimsonuclaniyomu mesela benim en ayar olduğum şey gece para yapiyom yatiazlar diye sabaha eritiyok

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Sıkıntı kardeş o işler ben iki dosya var gidip gidip geliyom birinden de o zaman toy zamanimdi beş bin ceza yedim yolda aldılar mecburen ödemek Oranda kaldim ama ortam harbi çok.kotu sesini cikarmasan üstüne binecekler çıkarınca da mahkemelik oluuon en iyisi fazla takilmamak :)
Haklisin gardas sincan cok sikinti ama Allaha sukur yillardir burdayiz tas koyacak adam cikmadi daha ama napalim artik coluk cocuk var artik biyerden sonra duruluyon

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Aynen kardeş lale meydanındaki limon pazarında tanıdığın varmı

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Mesala bak bu sitenin ilk uyelere artisi yuzde yuz bonus veriyor bonusu ceviremezsen bonus iptal oluyor yani anaparanla devam ediyon cevrim yapmadan