- 5,694
- 5,564
- 113
Başın sağolsunHandrosuz ilk yılbaşım
Başın sağolsunHandrosuz ilk yılbaşım
Koymaz sana Jojodan kod alip 50 k çekersinHiçbişi kazanamadık bugün olanıda kaybettik çok yazık
Tebrik ederimSonunda max aldık ama 10 bete neyse buda iyidir atam iban at 5 sana ateşleyim sözüm vardı
@Valenciennes bu montajı nasil yapıyorsunuz atam yüzünden 10 kişi dm atmis bana puhhaaaTebrik ederim
Puahahahha@Valenciennes bi montajı nasil yapıyorsunuz atam yüzünden 10 kişi dm atmis bana puhhaaa
Forum eski forum değil atam yapma bole şeyler lutfen puhaaPuahahahha
Sağol kardeşim 80 k kredi kartı borcuna kesti bı sonra ki maxwin de aklımdasın
@Barrios IBAN at kanka 5 te sana atayım
Dost yol yakında NBA bırakabilirsin. Hala çok geç değil 😂Tezgah lan bu neyin peşindesiniz
Yaw ne nba si ne hali konumuzlan nba in ne alakası var yapmayın bole şeyler bak foruma giriyorum millet yazmis max almissin diye şok oldum 2 saat millete dert anlat geldeDost yol yakında NBA bırakabilirsin. Hala çok geç değil 😂
Kardeşim alternatif sporlara yonelebilir, hatta zorlarsan kendi sporunu bile icat edebilirsin. Sende bu azim var.Yaw ne nba si ne hali konumuzlan nba in ne alakası var yapmayın bole şeyler bak foruma giriyorum millet yazmis max almissin diye şok oldum 2 saat millete dert anlat gelde
Hep senin yüzünden dun 0 çektik ee tabi kaç tane etiket geldi bana sende görünce kıskandın haliylen nazar değdirdin kabul et artık nba de benlen rekabete girme artik puhhaaKardeşim alternatif sporlara yonelebilir, hatta zorlarsan kendi sporunu bile icat edebilirsin. Sende bu azim var.
Ben sadece denklerimle rekabet ederim dost haklısın. Dengim değilsin sen 😂Hep senin yüzünden dun 0 çektik ee tabi kaç tane etiket geldi bana sende görünce kıskandın haliylen nazar değdirdin kabul et artık nba de benlen rekabete girme artik puhhaa
Ole tabi ben senin dengin olamam çünkü benim klasman da değilsin puhhaaBen sadece denklerimle rekabet ederim dost haklısın. Dengim değilsin sen 😂
Geceye 10 ar oranlı kupon çıkarıyoruz ve bu tartışmayı sonsuza kadar kapatıyoruzOle tabi ben senin dengin olamam çünkü benim klasman da değilsin puhhaa
Tmdir bu konuda paylasalim tüm losers kimin daha iyi olduğunu görsün o zaman puhhaa senden korkan senin gibi olsun hadi bakalımGeceye 10 ar oranlı kupon çıkarıyoruz ve bu tartışmayı sonsuza kadar kapatıyoruz