Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,588
113
İlk maç başlama saatine kadar kuponu buraya at. Sabahta pilini pirtini toplayıp burayı terket, yaşamayacak için son şansın bu
Sen sen ol bu hayatta büyük söz etme sonra pişman olursun soyliyim ben analize geçiyorum göreceksin en erken mac 2de başlıyor 1 gibi atarim ben puhaa

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,498
113
Sen sen ol bu hayatta büyük söz etme sonra pişman olursun soyliyim ben analize geçiyorum göreceksin en erken mac 2de başlıyor 1 gibi atarim ben puhaa
30 dk kala şöyle bir göz atarım bir yandan da lahmacunumdan bir ısırık alırım. Bu kadar yeterlidir benim için

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,588
113
30 dk kala şöyle bir göz atarım bir yandan da lahmacunumdan bir ısırık alırım. Bu kadar yeterlidir benim için
Ben senin gibi aciz değilim yaptığım bir is varsa mümkün mertebe özen gösteririm emek veririm sen lahmacunu nu yemeye devam et puhaa

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,588
113
@Kemal34 hep konu sahibi yakmis beni bak Konuya dostum allan ve barrios ta buna benzer mesajlar attılar bunlar montaj yapıyorlar nasil yapıyorlar hiç bir fikrim yok keske max alsaydık ama

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,617
13,003
113
@Kemal34 hep konu sahibi yakmis beni bak Konuya dostum allan ve barrios ta buna benzer mesajlar attılar bunlar montaj yapıyorlar nasil yapıyorlar hiç bir fikrim yok keske max alsaydık ama
Yaptığına şantaj derler, böyle aşka montaj derler. Öyle bi şarkı vardı o aklıma geldi 🤣

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,588
113
Biz bizeyiz la yabancı yok, ne aldın ne verdiysen sorun yok. Nice makslara dostum, Tebrikler
Ben iyi bir kumarbazim yıl oldu slotta 10 betten farm yapmıyorum beni bilenler zaten pragmatic oynamadığımi bilmesi lazim egt dışı slot oynamam hayatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...