Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,210
14,092
113
Bir gece de Polat Alemdar 6 babanın canını almisti bende bir gece de kendim için servet olan parayi kaybettim artık fakirlikte 1 sıradayım dostum
Dostum sıkma canını olur böyle şeyler kumar hayatı herşey yaşanıyor bir kaç kişi bilir buradan 1 buçuk yıl oluyor maaaşı 3 saatte kumara verdim sabah işe gidecek param yoktu 2 gün sonra 200 tl deneme bonusdan çekip araba aldım yetmedi 2. Yi aldım:)

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Dostum sıkma canını olur böyle şeyler kumar hayatı herşey yaşanıyor bir kaç kişi bilir buradan 1 buçuk yıl oluyor maaaşı 3 saatte kumara verdim sabah işe gidecek param yoktu 2 gün sonra 200 tl deneme bonusdan çekip araba aldım yetmedi 2. Yi aldım:)
3 ne zaman alcan onu merak ettim suan puhaha

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,210
14,092
113
Loser için acil terket kardeşim zenginken neredeydin sen parayi arabaya verdikten sonra rol diyorsun uyanık seni puahba
Dostum absürt gelebilir sana ama cebimden çok nadir oynarım kötü şeyler yaşadım ders çıkardım. Eşim de bende memuruz yetiyor akıllanınca yettiğini hatta arttığını anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...