- 30,260
- 30,275
- 113
Uzatmayın beyler herkes kendi hayatına baksjn
Kardeşim admin etiket atıp durmayın konunun ne suçu bı konu yine kilit yiyecek 1-2 kişi yüzünden@Metings1905 gülücük atıp durma zaten sinirlerim tavan yaptı @Shellac banlarmısın beni bu konudan süresiz
Yasaklandın.@Metings1905 gülücük atıp durma zaten sinirlerim tavan yaptı @Shellac banlarmısın beni bu konudan süresiz
Ben kimseye ne attığından bahsederim ne aldığımdan dostum. Zira dagittirken de burdan dağıtırım, alırken de burda alırım. Herkes görüyordur. Lakin özelden de alışverişim olan insanlar var. Evet bunlardan biride sensin ben kendi adim için konuşabilirim doğrudurBende buna tutuluyorum benimle bir kere al ver yapmamış adamların bana posta koyması delirtiyor bunu en iyi sen bilirsin bana dönüş yaptığın kadar dönüşüm oldu mu sana kardeşim
Hayatımıza renk kat konunun sefiriUzatmayın beyler herkes kendi hayatına baksjn
Beni erhan mı sandın kardeşimHayatımıza renk kat konunun sefiri
Erhan kım ya agzına alma fakır fukarayı arz ederımBeni erhan mı sandın kardeşim
Oo kanka geri donmussun pek bir olayi yok amaBeni erhan mı sandın kardeşim
Dua et düştüğüm yerden kalkmim kalkarsam ilk seni ezecemErhan kım ya agzına alma fakır fukarayı arz ederım
Sanane bee ufffDua et düştüğüm yerden kalkmim kalkarsam ilk seni ezecem
Sana suan isim bulamiyorum ne diim snaa düşünüp ilerleyen saatlerde yazacam hiç merak etme senSanane bee ufff
2.30 gelımmı kankaSana suan isim bulamiyorum ne diim snaa düşünüp ilerleyen saatlerde yazacam hiç merak etme sen
Dışarı çıktım saği solu yoklucam düştüğüm yerden kalkmam lazımJojo poker baslıyor @Erhan2121 ordan vurursun belkı ezmeye gelırsın
Mahalleden okuldan iş yerınden arkadaşlara whts yazmaya baslaDışarı çıktım saği solu yoklucam düştüğüm yerden kalkmam lazım
O isi artik ben yapamam başkasına yapis sen suanlik2.30 gelımmı kanka
Aynen başladım bile bakalim sonuc ne olcak puhahMahalleden okuldan iş yerınden arkadaşlara whts yazmaya basla