Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,738
14,472
113
Yav bitir uzatma verme boşa gol olsa da iptal edecen zaten

Moderatör tarafında düzenlendi:

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,596
22,467
113
günaydın dostlar bugün oruç tutmadım ve kendimi suçlu hissediyorum normalde suan uyumam lazımdı uyumucam bugün bari bültwn varken bi yerlerden para bulup kuponları döşeyelim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,822
25,237
113
günaydın dostlar bugün oruç tutmadım ve kendimi suçlu hissediyorum normalde suan uyumam lazımdı uyumucam bugün bari bültwn varken bi yerlerden para bulup kuponları döşeyelim
Günaha girmişken kumar yapıp double yapmak mantıklı kafalar bir bende gidip financellden telefon al sat yapıcam ajsjsjdjkd

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,596
22,467
113
Günaha girmişken kumar yapıp double yapmak mantıklı kafalar bir bende gidip financellden telefon al sat yapıcam ajsjsjdjkd
biraz lol oynayayım giyinip dısarı cıkıcam önce bi starbucksta filtremizi içelim kafalar yerine gelsin sahurda yemek yedık oruc tutmadık kepazelıge bak puahahahahs

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,596
22,467
113
Her ikiside olabilermi acaba ajjsdjd
onu bunu boşver de zamanında haftasonu bültenini o kadar önemserdim ki sanki bir daha haftasonu olmucakmışçasına cumadan itibaren analizlere başlar 2 günlük kuponlar yapardım ama başarı da kaçınılmaz olurdu 10 maç seçtiysem 8-9 u kazanırdı tek tük yatan olurdu.
artık o kadar bıkkınlık geldi ki haftasonunu bazen uyuyarak geçiriyorum kim kimle maç yapıyor haberim bile olmuyor bazen.
özledim vallahi 3 liraya bayiden yapılan kağıttan kodlanan kuponları.
güzel zamanlardı

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,822
25,237
113
onu bunu boşver de zamanında haftasonu bültenini o kadar önemserdim ki sanki bir daha haftasonu olmucakmışçasına cumadan itibaren analizlere başlar 2 günlük kuponlar yapardım ama başarı da kaçınılmaz olurdu 10 maç seçtiysem 8-9 u kazanırdı tek tük yatan olurdu.
artık o kadar bıkkınlık geldi ki haftasonunu bazen uyuyarak geçiriyorum kim kimle maç yapıyor haberim bile olmuyor bazen.
özledim vallahi 3 liraya bayiden yapılan kağıttan kodlanan kuponları.
güzel zamanlardı
50
Kuruşa 17800 aldığım zamana geri dönmek istiyorum 😞

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...