- 23,739
- 14,474
- 113
İptal etti zjcjkxkzkz ya sg aq
Olm bunlarda bile var varmış şaka gibi2.5 lazım da kim atarsa atsın amorti ediyo sonradan 1.5 girdim
1 aydır uğraşıyodum padişahın ilk yatırım bonusunu almaya. Aldım sonunda çevrimi yapıyorum şu gol iptal olmasa kasa çok güzel oluyoduOlm bunlarda bile var varmış şaka gibi
Brezilya şike ligi ya çok yatmısımdır1 aydır uğraşıyodum padişahın ilk yatırım bonusunu almaya. Aldım sonunda çevrimi yapıyorum şu gol iptal olmasa kasa çok güzel oluyodu
Düşmanlarımız sevinsin şimdilikBrezilya şike ligi ya çok yatmısımdır
Kötü kaçmış ya gece kazanılmıyor aslında gece oynamamak lazım da işte duramıyoruz aqDüşmanlarımız sevinsin şimdilik
geçmiş olsunDüşmanlarımız sevinsin şimdilik
Valla öyle ne kazandıysam gece geri verdim normalde 2 tane nba kuponu yapıp yatacaktım gol gelmedikçe sinir oldum bastımKötü kaçmış ya gece kazanılmıyor aslında gece oynamamak lazım da işte duramıyoruz aq
Geçmiş olsun dostValla öyle ne kazandıysam gece geri verdim normalde 2 tane nba kuponu yapıp yatacaktım gol gelmedikçe sinir oldum bastım
Sağol kanka. Çevrimi yapayım dedim yavaş yavaş gidiyodum yükseltiyodum kasayı. Bi yüksek girdim gol iptal oldu berbat oldu valla bakalım toparlar mıyım burdanGeçmiş olsun dost
Umarim toparlarsın dostSağol kanka. Çevrimi yapayım dedim yavaş yavaş gidiyodum yükseltiyodum kasayı. Bi yüksek girdim gol iptal oldu berbat oldu valla bakalım toparlar mıyım burdan
Günaha girmişken kumar yapıp double yapmak mantıklı kafalar bir bende gidip financellden telefon al sat yapıcam ajsjsjdjkdgünaydın dostlar bugün oruç tutmadım ve kendimi suçlu hissediyorum normalde suan uyumam lazımdı uyumucam bugün bari bültwn varken bi yerlerden para bulup kuponları döşeyelim
biraz lol oynayayım giyinip dısarı cıkıcam önce bi starbucksta filtremizi içelim kafalar yerine gelsin sahurda yemek yedık oruc tutmadık kepazelıge bak puahahahahsGünaha girmişken kumar yapıp double yapmak mantıklı kafalar bir bende gidip financellden telefon al sat yapıcam ajsjsjdjkd
Bende aynı valide ile sahur ettik yedik sigara içiyorum şuanda ahahsjsbiraz lol oynayayım giyinip dısarı cıkıcam önce bi starbucksta filtremizi içelim kafalar yerine gelsin sahurda yemek yedık oruc tutmadık kepazelıge bak puahahahahs
sokakta sigara içip niyetli olanların canını çektirmek onlara mı daha cok sevap yazar bana mı daha cok gunah yazarBende aynı valide ile sahur ettik yedik sigara içiyorum şuanda ahahsjs
Her ikiside olabilermi acaba ajjsdjdsokakta sigara içip niyetli olanların canını çektirmek onlara mı daha cok sevap yazar bana mı daha cok gunah yazar
onu bunu boşver de zamanında haftasonu bültenini o kadar önemserdim ki sanki bir daha haftasonu olmucakmışçasına cumadan itibaren analizlere başlar 2 günlük kuponlar yapardım ama başarı da kaçınılmaz olurdu 10 maç seçtiysem 8-9 u kazanırdı tek tük yatan olurdu.Her ikiside olabilermi acaba ajjsdjd
50onu bunu boşver de zamanında haftasonu bültenini o kadar önemserdim ki sanki bir daha haftasonu olmucakmışçasına cumadan itibaren analizlere başlar 2 günlük kuponlar yapardım ama başarı da kaçınılmaz olurdu 10 maç seçtiysem 8-9 u kazanırdı tek tük yatan olurdu.
artık o kadar bıkkınlık geldi ki haftasonunu bazen uyuyarak geçiriyorum kim kimle maç yapıyor haberim bile olmuyor bazen.
özledim vallahi 3 liraya bayiden yapılan kağıttan kodlanan kuponları.
güzel zamanlardı