- 11,349
- 13,417
- 113
şaka mı lan 10 tl ye jojoda 45 milyon vurmuş birisi
He nasıl oluyor anlamıyorumşaka mı lan 10 tl ye jojoda 45 milyon vurmuş birisi
O benim işte koddan geldi sağolsun 4 dk 32 saniyede ödedişaka mı lan 10 tl ye jojoda 45 milyon vurmuş birisi
4 dk ise de daha o siteye 1 kuruş yatirmamO benim işte koddan geldi sağolsun 4 dk 32 saniyede ödedi
Zengin oldu sıfırlayınca gelirDoktorun neden konuya gelmediği belli oldu an itibariyle puhh
O zamanlar oynamıyodum ara verdiğim dönemdi13 lirayı siteye atıp 10 orana vurduysan harbi bağımlısın
Zengin oldu sıfırlayınca gelir![]()
Kepek şampuanı için konu açsam nasıl küfürler yerimO zamanlar oynamıyodum ara verdiğim dönemdi
Açsana biz de görelim. Pek küfür gelmez. Ama tastas geçen çok olurKepek şampuanı için konu açsam nasıl küfürler yerim
Yine üst girdiğim maç 5 hücum boş geçtiKepek şampuanı için konu açsam nasıl küfürler yerim
Arkadaşlarinızı ciddiye almakta ahmet gibi olunYine üst girdiğim maç 5 hücum boş geçti
195.30da 20 çıkar mı
Sana yazıklar olsun beni hiç tanımamışsınDoktorun neden konuya gelmediği belli oldu an itibariyle puhh
Sana da yazıklar olsun sende beni hiç tanımamışsınZengin oldu sıfırlayınca gelir![]()
Ben seni tanıyorum doktor haydar bey. Dm ne zmn gelir acaba?Sana da yazıklar olsun sende beni hiç tanımamışsın
Eski replay mı attınSana da yazıklar olsun sende beni hiç tanımamışsın
Hee yazıyor zaten üstündeEski replay mı attın
Asvel maçında ilk çeyrek 2 takımda 18 atar dedim. 12 12 idi skor 5dk vardı. 28 16 bitmiş