- 11,349
- 13,417
- 113
allahın belası jojo bulmaca çözdüm kodu bulacam diye
Tok firma ağa ipler ellerinde herşeyi yaparlar piyasada kaliteli malı uygun fiyata veren tek firmaÇok büyük pastaneler var oralara yaparda oralarında vadeye gereği yok szaten tak ödüyorlar bir tane pastane fırın var mesela adamın aynı zamanda çiftliği var pasta malzemesini faln kendi çiftlikten getiriyor sütü yoğurdu yağı
2 harf ile heryere yaymışlar tgden otomatik almasınlar diyeqwerxzvabn jojo seri
Aynen Bayaa büyük firma zaten tanıdığım en büyük firmaTok firma ağa ipler ellerinde herşeyi yaparlar piyasada kaliteli malı uygun fiyata veren tek firma
Karısına tamamen kaldıysa 4 kat daha büyür aşırı kafalı bir kadın 20 tane mühendis toplansın onun kafasına yetişemez zaten oğluna kalsaydı oğlu çoktan batırırdı , babası rahmetli olunca 1 yıl içinde batak veriyordu eşi geldi oturdu koltuğa topladı şirketiAynen Bayaa büyük firma zaten tanıdığım en büyük firma
Aynen çok radikal dominantKarısına tamamen kaldıysa 4 kat daha büyür aşırı kafalı bir kadın 20 tane mühendis toplansın onun kafasına yetişemez zaten oğluna kalsaydı oğlu çoktan batırırdı , babası rahmetli olunca 1 yıl içinde batak veriyordu eşi geldi oturdu koltuğa topladı şirketi
OrdinaryusTebrikler rez
Ordinaryus profesor
10 da olur20 ver
Varlık şirketi aradı 96 tl harç parası istiyo ödeyemedim20 ver
Dosya kapatma parası istemiştler vakıfbank dosyam için. 13 lira mı neydi. Ödememiştim kendi kendine kapanmıştıVarlık şirketi aradı 96 tl harç parası istiyo ödeyemedim
13 lirayı da öde be biraderDosya kapatma parası istemiştler vakıfbank dosyam için. 13 lira mı neydi. Ödememiştim kendi kendine kapanmıştı
Pandemi öncesiydi o dönem iyi paraydı 13 lira13 lirayı da öde be birader
13 lirayı siteye atıp 10 orana vurduysan harbi bağımlısınPandemi öncesiydi o dönem iyi paraydı 13 lira
Bunu paylaştığında görüp 10k atmıştım helal