- 11,349
- 13,417
- 113
PUSDAHJUFDASHOFSWDŞLOĞGDSAKLŞGDFSŞLKHFDKŞLYHREKĞGRKLİĞHGFDHFDLPFDHHGDFHDFHDF yerlere yattımErhan2121 : akşam 18:00 daimon özür dilerim biran sinirlendim loserste banımı kaldırır mısın
Daimon : tabi reis 🧐
😂
PUSDAHJUFDASHOFSWDŞLOĞGDSAKLŞGDFSŞLKHFDKŞLYHREKĞGRKLİĞHGFDHFDLPFDHHGDFHDFHDF yerlere yattımErhan2121 : akşam 18:00 daimon özür dilerim biran sinirlendim loserste banımı kaldırır mısın
😂
SanadaCümleten Hayırlı Sabahlar Herkese
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Bugün Sitelerin İçinden Geçin
Ve Aleyna aleyküm selamSelam amleykum
Yok o bana yazar ben daimonaErhan2121 : akşam 18:00 daimon özür dilerim biran sinirlendim loserste banımı kaldırır mısın
😂
ben sana 13:00 da gel demedim mi asSelam amleykum
Tövbestağfurullah aleyküm selamSelam amleykum
Sen anteplimisinErhan abi adamdır akşam bize NBA soyluycu
Unuttum pyhahahben sana 13:00 da gel demedim mi as
HeSen anteplimisin
Hmm tamamdır kardeşim
git şimdi 54 dakika sonra tekrar gelUnuttum pyhahah
Tmgit şimdi 54 dakika sonra tekrar gel
Slot derslerini @TestoHaylan06 basket derslerini @AnthonyEdwards futbol derslerini benden zar derslerini @Barrios dan alıcaksın, pasta yapmak istiyorsanda @Losers
Ben basketi Erhan abiden alırım o daha iyi bilirSlot derslerini @TestoHaylan06 basket derslerini @AnthonyEdwards futbol derslerini benden zar derslerini @Barrios dan alıcaksın, pasta yapmak istiyorsanda @Losers
Pasta neySlot derslerini @TestoHaylan06 basket derslerini @AnthonyEdwards futbol derslerini benden zar derslerini @Barrios dan alıcaksın, pasta yapmak istiyorsanda @Losers
Bak bu doğru yüzde yüz analiz 😆Slot derslerini @TestoHaylan06 basket derslerini @AnthonyEdwards futbol derslerini benden zar derslerini @Barrios dan alıcaksın, pasta yapmak istiyorsanda @Losers