- 23,850
- 14,605
- 113
Tebrikler/Rez/Geçmiş olsun/Sağlık olsunTeke kaldık mükemmel kuponum ama çok kötü son çeyrek 9 stats lazım
Tebrikler/Rez/Geçmiş olsun/Sağlık olsunTeke kaldık mükemmel kuponum ama çok kötü son çeyrek 9 stats lazım
Tebrikler rezHarden 8 asist yakaladım knuppel 3 triple koydum yanına denemiyo bile
İbadet ile meşgulüm kardeşim@tahir1603 nerdesin lan sesin çıkmıyor
Sen birde Ali nazik dene Aspava dan kardeşimAspava et döneri bir başka yapıyor be kardeşim
Boğün bazar herifim Rıfat evde hasta yatıyo çocuklar ses etmen 😂KALKIN SABAH OLDU
Ses edecek mecal yok merak etme ğuajajajBoğün bazar herifim Rıfat evde hasta yatıyo çocuklar ses etmen 😂
Hoşgeldin kardeşim kayıp 50k üzeri ise yardımcı oluyoruz sadece@Losers reis kaybediyorum. bir arkadaş seni tavsiye etti
Bugün fenerlilere oruç farz değilFenerliler sahura kalkmadı cunku onlar yedide yattı
reisim kayıp 100 k malesef 1 hafta once hala enkaz altındayım toparlayamadım kod kovaladık oda olmadıHoşgeldin kardeşim kayıp 50k üzeri ise yardımcı oluyoruz sadece
YouTube shorts alıntı uzmanı metinFenerliler sahura kalkmadı cunku onlar yedide yattı
O zmn sende bizdensin geçmiş olsun bu hafta berbat maçlar zaten birde işin içine slot girince mahcoluyır iyicereisim kayıp 100 k malesef 1 hafta once hala enkaz altındayım toparlayamadım kod kovaladık oda olmadı
ahh makkınam houston bitirdi seni debi 6 kasamız vardı hırs ugruna onu da yedık