- 13,502
- 14,569
- 113
Bugün kimse yok herkes batmış derin uykulara dalmış herhalde zengin zengin yazılar göremedim
Hdhshsjs öyle olmus galiba fener sağolsunBugün kimse yok herkes batmış derin uykulara dalmış herhalde zengin zengin yazılar göremedim
Sen yazınca baktım 3 tane yemek nedir abi şu takımdanHdhshsjs öyle olmus galiba fener sağolsun
Kanka çok tempolu adamlar. Çok iyi takım değiller ama fizikle tempoyla üstünlük kuruyolarSen yazınca baktım 3 tane yemek nedir abi şu takımdan
Ayıp değil mi kardeşim pederin mahsullerden bi 70lik çöz bizeKendisi kimyager rakı uzmanı detay vermeyim anladın 🙏
Bozdum 2700 iyi bozmusumbozdun mu
Metin abi seni dinlesek batmistik bu senin bahtsızligin ne olcak ne zaman bulacam su parayi
Van'ın açılmış hayırlı olsun abiKendisi kimyager rakı uzmanı detay vermeyim anladın 🙏
Yok la ne sıkacam canımı ezdiler saha da ilk kez bu kadar aciz gördüm takımı bu sene lige yansımasın yeterSıkma canını bi sene de erken elenelim bişe olmaz @AllanSaintMaximin
iyi yapmışınBozdum 2700 iyi bozmusum
Fener bir rane daha atss ilk yari 10k gelecekti gene spti yspscfginiYok la ne sıkacam canımı ezdiler saha da ilk kez bu kadar aciz gördüm takımı bu sene lige yansımasın yeter
Çok tempolu adamlar yapacak bişey yok. Vitor da iyi gazlamış belliYok la ne sıkacam canımı ezdiler saha da ilk kez bu kadar aciz gördüm takımı bu sene lige yansımasın yeter
ooooooo gelene bak gelene baaaak başımıza gelene bakkkBugün kimse yok herkes batmış derin uykulara dalmış herhalde zengin zengin yazılar göremedim
kardeşim allah daha çok versinde burda hepimiz yolsuzuz bitiğiz ne gözümüze sokuyonŞundan güzel bir şey yoktur nokta
Abi ben sevincimi paylaşıyor kumar yok artık okula gidicem bu ondandır estağfurullah sizi şey etmek için paylasmiyomkardeşim allah daha çok versinde burda hepimiz yolsuzuz bitiğiz ne gözümüze sokuyon
Kardeşim çok gençsin çok toysun, keşke senin yaşında olaydım. Bir gün gelecek bu kasayı başlangıç kasası olarak bile küçük sayacaksin. Umarım o gün gelmeden bırakırsın bu illetiŞundan güzel bir şey yoktur nokta
İns aslan abim yamyam Ahmet öyle yapmazKardeşim çok gençsin çok toysun, keşke senin yaşında olaydım. Bir gün gelecek bu kasayı başlangıç kasası olarak bile küçük sayacaksin. Umarım o gün gelmeden bırakırsın bu illeti