- 11,349
- 13,417
- 113
bu cümlenle kimseye giydirmedin gerçektenKimseye giydirmiyorum o anladı beni
bu cümlenle kimseye giydirmedin gerçektenKimseye giydirmiyorum o anladı beni
Burda seni 2 kez etiketlememe rağmen para atamadım sana. Darıldın mı bana ? Yok. Kimse kimseye para atmak zorunda da değil zaten o ayrı da. Oldu mu paslıyoruz ufaktan bişeyler. Ama 2 gün önce borcum yok diyip kenarda şu kadar param var dedikten sonra gelip burda 2k çektin bana yazmadın diyemezsin bi ton borcu olan adamlarabu cümlenle kimseye giydirmedin gerçekten
Dediğin gibi kimse kimseye mecbur değil ki şu dönemde baba oğluna mecbur değil biliyorsun, erhan valenciennes mevzusunu diyon galiba yani aralarındaki mevzu haddim değil ama genel olarak herhangi bir durumda ben erhanı suçlu buluyorum anlık olarak garip bir psikolojiye giriyor ve nasıl davranacagını bazen bilmiyor anlık tavırları değişiyor çünkü genel izlenimim böyleBurda seni 2 kez etiketlememe rağmen para atamadım sana. Darıldın mı bana ? Yok. Kimse kimseye para atmak zorunda da değil zaten o ayrı da. Oldu mu paslıyoruz ufaktan bişeyler. Ama 2 gün önce borcum yok diyip kenarda şu kadar param var dedikten sonra gelip burda 2k çektin bana yazmadın diyemezsin bi ton borcu olan adamlara
Herhangi bi durumda demeyelim yine de biz ama bu konu özelinde haksız olduğunu düşünüyorum. Ordan sonraki fikirlerine de aynen katılıyorumDediğin gibi kimse kimseye mecbur değil ki şu dönemde baba oğluna mecbur değil biliyorsun, erhan valenciennes mevzusunu diyon galiba yani aralarındaki mevzu haddim değil ama genel olarak herhangi bir durumda ben erhanı suçlu buluyorum anlık olarak garip bir psikolojiye giriyor ve nasıl davranacagını bazen bilmiyor anlık tavırları değişiyor çünkü genel izlenimim böyle
Kumar psikolojisi yoklukta ve varlıkta aynı olmuyor insan bazi insanlar daha garip refleksler gösterebiliyor malesefHerhangi bi durumda demeyelim yine de biz ama bu konu özelinde haksız olduğunu düşünüyorum. Ordan sonraki fikirlerine de aynen katılıyorum
Gençlik yıllarımda denk gelmiştim o reelse, 3 sigara üst üste içmiştimBilmiyorum bu sözü diyesim geldi reelste kadın çok içten diyordu puhahaa
Pokunu çıkardı onlardaJojo attıgın kodu si..... sherlock holmes gibi 1 saat çözmeye çalışırken kod bitti awk
evet cidden maymun ettiler awkPokunu çıkardı onlarda
Kardeşim ciddi ve duygusal biseyden bahsediyorum neden gülüyorsun @LosersGençlik yıllarımda denk gelmiştim o reelse, 3 sigara üst üste içmiştim
İçimi döktüm daha da yazarım da gerek yok. Tekrardan kendimi banlatıyorum burdan hadi herkese bol kazanç. GörüşürüzKumar psikolojisi yoklukta ve varlıkta aynı olmuyor insan bazi insanlar daha garip refleksler gösterebiliyor malesef
sen kendini niye banlatıyon ben anlamadım, erhana küsen forumu terk ediyorİçimi döktüm daha da yazarım da gerek yok. Tekrardan kendimi banlatıyorum burdan hadi herkese bol kazanç. Görüşürüz
Erhana küsmedim. Erhanla meselem yok benim. Burda ne zaman 3 5 gün bi düzen oturtsak güzel muhabbet etsek biri gelip ortamı bozuyor. 2 gün sonra da gelip hiçbişey olmamış gibi davranıyorsen kendini niye banlatıyon ben anlamadım, erhana küsen forumu terk ediyor
Burada düzeni bozan kişiler belli iyi niyet kötü niyet diyemem ama sürekli aynı döngü örnek para bulan bir kaç kişi oluyor gönlünden kopuyor ya da o anın gazıyla burda 1-2 kişiye 300-500tl sıkıyor parası bitince bütün gün burada felsefelerini dinliyoruz hep aynı adamlar hep aynı durumlar hep aynı isyanlarErhana küsmedim. Erhanla meselem yok benim. Burda ne zaman 3 5 gün bi düzen oturtsak güzel muhabbet etsek biri gelip ortamı bozuyor. 2 gün sonra da gelip hiçbişey olmamış gibi davranıyor
DmBurda niye 3 kuruş para alan adama sitem ediliyor @Losers Borcum yok kenarda 300 500 bin param var diyen adama kumar oynasın diye cebimizdeki parayı mı verecez ? Senin de borcun var bilirsin bu psikolojiyi az çok
Ben çekozlıyorum kimi dediğiniBurada düzeni bozan kişiler belli iyi niyet kötü niyet diyemem ama sürekli aynı döngü örnek para bulan bir kaç kişi oluyor gönlünden kopuyor ya da o anın gazıyla burda 1-2 kişiye 300-500tl sıkıyor parası bitince bütün gün burada felsefelerini dinliyoruz hep aynı adamlar hep aynı durumlar hep aynı isyanlar
Açık dm ama bunları dm den değil açıktan konuşacaksın ki çözülsün
valla kimi değil kimleri kankaBen çekozlıyorum kimi dediğini
Geçmişi bilmiyorum Seyhan sabah şaka yapıyor sandım benAçık dm ama bunları dm den değil açıktan konuşacaksın ki çözülsün