Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
bu cümlenle kimseye giydirmedin gerçekten
Burda seni 2 kez etiketlememe rağmen para atamadım sana. Darıldın mı bana ? Yok. Kimse kimseye para atmak zorunda da değil zaten o ayrı da. Oldu mu paslıyoruz ufaktan bişeyler. Ama 2 gün önce borcum yok diyip kenarda şu kadar param var dedikten sonra gelip burda 2k çektin bana yazmadın diyemezsin bi ton borcu olan adamlara

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Burda seni 2 kez etiketlememe rağmen para atamadım sana. Darıldın mı bana ? Yok. Kimse kimseye para atmak zorunda da değil zaten o ayrı da. Oldu mu paslıyoruz ufaktan bişeyler. Ama 2 gün önce borcum yok diyip kenarda şu kadar param var dedikten sonra gelip burda 2k çektin bana yazmadın diyemezsin bi ton borcu olan adamlara
Dediğin gibi kimse kimseye mecbur değil ki şu dönemde baba oğluna mecbur değil biliyorsun, erhan valenciennes mevzusunu diyon galiba yani aralarındaki mevzu haddim değil ama genel olarak herhangi bir durumda ben erhanı suçlu buluyorum anlık olarak garip bir psikolojiye giriyor ve nasıl davranacagını bazen bilmiyor anlık tavırları değişiyor çünkü genel izlenimim böyle

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
Dediğin gibi kimse kimseye mecbur değil ki şu dönemde baba oğluna mecbur değil biliyorsun, erhan valenciennes mevzusunu diyon galiba yani aralarındaki mevzu haddim değil ama genel olarak herhangi bir durumda ben erhanı suçlu buluyorum anlık olarak garip bir psikolojiye giriyor ve nasıl davranacagını bazen bilmiyor anlık tavırları değişiyor çünkü genel izlenimim böyle
Herhangi bi durumda demeyelim yine de biz ama bu konu özelinde haksız olduğunu düşünüyorum. Ordan sonraki fikirlerine de aynen katılıyorum

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Erhana küsmedim. Erhanla meselem yok benim. Burda ne zaman 3 5 gün bi düzen oturtsak güzel muhabbet etsek biri gelip ortamı bozuyor. 2 gün sonra da gelip hiçbişey olmamış gibi davranıyor
Burada düzeni bozan kişiler belli iyi niyet kötü niyet diyemem ama sürekli aynı döngü örnek para bulan bir kaç kişi oluyor gönlünden kopuyor ya da o anın gazıyla burda 1-2 kişiye 300-500tl sıkıyor parası bitince bütün gün burada felsefelerini dinliyoruz hep aynı adamlar hep aynı durumlar hep aynı isyanlar

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,230
30,234
113
Burada düzeni bozan kişiler belli iyi niyet kötü niyet diyemem ama sürekli aynı döngü örnek para bulan bir kaç kişi oluyor gönlünden kopuyor ya da o anın gazıyla burda 1-2 kişiye 300-500tl sıkıyor parası bitince bütün gün burada felsefelerini dinliyoruz hep aynı adamlar hep aynı durumlar hep aynı isyanlar
Ben çekozlıyorum kimi dediğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...