- 5,682
- 5,557
- 113
Ya ne yiğidosu adamlar 120 gol yemiş takıma gol atamadı dk 3 de 1-0 oldu öyle 90 geldi maç bide gol yedilerGünaydın yigido
Sivasspor kapatılsın acilinden banlayın
Ya ne yiğidosu adamlar 120 gol yemiş takıma gol atamadı dk 3 de 1-0 oldu öyle 90 geldi maç bide gol yedilerGünaydın yigido
Adanademirsporluyum kardeş yorum yapamıyorumYa ne yiğidosu adamlar 120 gol yemiş takıma gol atamadı dk 3 de 1-0 oldu öyle 90 geldi maç bide gol yediler
Taraftara devredildi diyolardı sen mi aldın takımıAdanademirsporluyum kardeş yorum yapamıyorum
Dün para dağıttılar bugün aliyorlar avrupada da aynısını yapicak gibiYa ne yiğidosu adamlar 120 gol yemiş takıma gol atamadı dk 3 de 1-0 oldu öyle 90 geldi maç bide gol yediler
Dart falan oynicam artık birazda onu deneyelimDün para dağıttılar bugün aliyorlar avrupada da aynısını yapicak gibi
1 1 oldu işe yaramitor muDart falan oynicam artık birazda onu deneyelim
şike hocam şikeYa ne yiğidosu adamlar 120 gol yemiş takıma gol atamadı dk 3 de 1-0 oldu öyle 90 geldi maç bide gol yediler
evet hisse lazım mı 1k at %4.5 hisseye ortak edimTaraftara devredildi diyolardı sen mi aldın takımı
Adanadan gol yiceklerine ihtimal vermedim1 1 oldu işe yaramitor mu
O ne alırsa tersini alan kazanır.1 1 oldu işe yaramitor mu
%51 i kaç kevet hisse lazım mı 1k at %4.5 hisseye ortak edim
Bu ara çok yükleniyon bana ama hadi hayırlısıO ne alırsa tersini alan kazanır.
Üstüne oynuyom banlatcamBu ara çok yükleniyon bana ama hadi hayırlısı
Geçmiş olsunHasan ali gibi aptal budala yatırdı kırmızı görüp
o da 1 k kardeşim%51 i kaç k
4 kurus gördü idol erhanSizin cebiniz 3 kuruş para görünce niye hepiniz erhana bağlıyonuz hayırdır
Dealo da 1 k kardeşim
ahmetçan kime giydiriyonBurda niye 3 kuruş para alan adama sitem ediliyor @Losers Borcum yok kenarda 300 500 bin param var diyen adama kumar oynasın diye cebimizdeki parayı mı verecez ? Senin de borcun var bilirsin bu psikolojiyi az çok
Kimseye giydirmiyorum o anladı beniahmetçan kime giydiriyon