- 56,517
- 31,393
- 113
selamı ilk alan kişi bi kupon var açıkta gelirse dm atcam dost ve @Calypso13Ve Aleyna aleyküm selam
selamı ilk alan kişi bi kupon var açıkta gelirse dm atcam dost ve @Calypso13Ve Aleyna aleyküm selam
Bol şans dostselamı ilk alan kişi bi kupon var açıkta gelirse dm atcam dost ve @Calypso13
Amed kazanıp 1.5 üst lazımBol şans dost
İyi en azından yapılandırma ödenmiş puajajUlan 2 saat önce zirat bankasına gireyim yapılandırmayı ödemedik kaç olmuş diye bakmıştım bi baktım hesapta kullanılabilir bakiye 1.600 yemek parasıda 7.5k yatmış ramazan parasıda 12.5k yatmış nasıl mutlu oldum yapılandırmaya gitti para tabi neyse 7.5k yemek parası var
Gelmiş gibi bişeyAmed kazanıp 1.5 üst lazım
Valla ona mutlu oldum yoktan geldi gitti iyi oldu valla bi sonrakide ayın 2 si oda gelince maaştan bi bok kalmıcaktıİyi en azından yapılandırma ödenmiş puajaj
La adamlar kendi kalesine attı ondan sonra tek kale oynadı sarıyer depin şutu yok şutu atağa çıkamıyor vallaGelmiş gibi bişey
İzlemedim valla direkt skora bakıyorum ama gelir umarımLa adamlar kendi kalesine attı ondan sonra tek kale oynadı sarıyer depin şutu yok şutu atağa çıkamıyor valla
Gelmezse 2 saat öncesine dönerizİzlemedim valla direkt skora bakıyorum ama gelir umarım
As bolşansİyi forumlar bol kazançlar
Sizin cebiniz 3 kuruş para görünce niye hepiniz erhana bağlıyonuz hayırdırAhmet abi banlandimi kıyamam ona puhahaha
Günaydın kankaGünaydın dostlar
Günaydın yigidoGünaydın dostlar
GünaymadiGünaydın dostlar