Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
hocam manitada masraf maaş belli gider belli üstüne bide buluşmasıdır özel günüdür masraf üstüne masraf dönüp dolaşıp 3,5 alırım diye buraya geliyo insan
Manita kumar kadar masraf olmaz

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
Doğru söze ne hacet kanka maalesef öyle
Vala benim 4 senelik vardı uğruna ülke değiştirdik aramız bozulmaya başladı işsizlik süreci biraz uzadı vs derken zaten hatunun saygısı da aynı oranda azalmaya başladı 6-7 ay önce tamamen ayrılmak istedi başka şehre taşındım ben gittikten 2_3 ay sinra arkadasum başka bir lavukla görmüş. Gel de bir daha hevesin olsun yeni bir insana

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,346
113
hocam manitada masraf maaş belli gider belli üstüne bide buluşmasıdır özel günüdür masraf üstüne masraf dönüp dolaşıp 3,5 alırım diye buraya geliyo insan
En azından paranın nere gittiğini biliyon ben yemeye içmeye gezmeye harcadığım parayı hiç
Bir zaman umursamam kumara 1 lira vermim ayda 30 bini kıza harcim valla zoruma gitmez

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,346
113
Vala benim 4 senelik vardı uğruna ülke değiştirdik aramız bozulmaya başladı işsizlik süreci biraz uzadı vs derken zaten hatunun saygısı da aynı oranda azalmaya başladı 6-7 ay önce tamamen ayrılmak istedi başka şehre taşındım ben gittikten 2_3 ay sinra arkadasum başka bir lavukla görmüş. Gel de bir daha hevesin olsun yeni bir insana
Al işte aq ne denir ki benzerini bende yaşadım kanka o yüzden benimde mecalim kalmadı uğraşmaya harbi değmiyor ya

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,246
2,079
113
En azından paranın nere gittiğini biliyon ben yemeye içmeye gezmeye harcadığım parayı hiç
Bir zaman umursamam kumara 1 lira vermim ayda 30 bini kıza harcim valla zoruma gitmez
hocam orasıda öyle senin şuan muhemelen borç yoktur bende şu illeti bırakıp kıza vakit ayırmaya çalışıyim diyorumda geçen yıl haftalık 30,40k cebe koyup yemeye alışınca son kaç aydır hep - diye diye -100kyı gördüm borçlardan sabah akşam burdayım tam böyle bırakıyim öderim maaşla fln diyorum hepsi üst üste giriyo sonra kendimi ya kupon yaparken yada bj oynarken buluyorum

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,246
2,079
113
senin yine ay sonra olmuş ben şuanki ilişkimden önceki ilişkimde ayrıldık 2gün sonra eski manitasıyla barışmıştı :)

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
Al işte aq ne denir ki benzerini bende yaşadım kanka o yüzden benimde mecalim kalmadı uğraşmaya harbi değmiyor ya
Erkek olarak düşmeye hakkımiz ve lüksümüz yok maalesef. Kız işsiz kalsa ben çalışıyor olsam bunu bir ömür problem etmezdim ama benim 3-4 ay işsiz kalmış olmam (ki hiçbir zaman ondan para alacak veya borç isteyecek duruma da düşmemiş olmama rağmen) 4 yıllık ilişkinin bitmesinin başlangıcına sebep oldu. Saldım ben de sen gibi Hacı bu vakitten sonra ihtimal vermiyorum hiç yeni birisi evlilik cart curt

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
senin yine ay sonra olmuş ben şuanki ilişkimden önceki ilişkimde ayrıldık 2gün sonra eski manitasıyla barışmıştı :)
Hacı diyorum ya işte kadınlar yeni birini ayarlamadan elindekini bırakmaz. Ilgisiz yasayamazlar çünkü. Bir erkek yıllarca bile tek kadınla konusmadab yaşayabilir ama bunlar 1 gün ilgi görmedi mi instada etkileşim almak için başlıyorlar story paylaşmaya

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,892
9,134
113
Hacı diyorum ya işte kadınlar yeni birini ayarlamadan elindekini bırakmaz. Ilgisiz yasayamazlar çünkü. Bir erkek yıllarca bile tek kadınla konusmadab yaşayabilir ama bunlar 1 gün ilgi görmedi mi instada etkileşim almak için başlıyorlar story paylaşmaya
Bosver karıyı kızı davulcu lazim mi polonyaya

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,246
2,079
113
Erkek olarak düşmeye hakkımiz ve lüksümüz yok maalesef. Kız işsiz kalsa ben çalışıyor olsam bunu bir ömür problem etmezdim ama benim 3-4 ay işsiz kalmış olmam (ki hiçbir zaman ondan para alacak veya borç isteyecek duruma da düşmemiş olmama rağmen) 4 yıllık ilişkinin bitmesinin başlangıcına sebep oldu. Saldım ben de sen gibi Hacı bu vakitten sonra ihtimal vermiyorum hiç yeni birisi evlilik cart curt
en iyisini yapmışsın bunu yapan evlilikte sıkıştığın zor bi duruma düştüğünde tekmeyi basar zaten daha hayırlı olmuş böyle iyi zamanda herkes yanında zaten önemli olan kötü zamanda olması

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,346
113
hocam orasıda öyle senin şuan muhemelen borç yoktur bende şu illeti bırakıp kıza vakit ayırmaya çalışıyim diyorumda geçen yıl haftalık 30,40k cebe koyup yemeye alışınca son kaç aydır hep - diye diye -100kyı gördüm borçlardan sabah akşam burdayım tam böyle bırakıyim öderim maaşla fln diyorum hepsi üst üste giriyo sonra kendimi ya kupon yaparken yada bj oynarken buluyorum
Anlıyorum ben seni ama borçların kızla alakası yok bence yani ilişki ile bi alakası ha evlenırsın geçinemezsin anlarım ama kumar borcu kız yüzünden olmaz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,346
113
Soğutuyorlar çünkü adamı kardesım güvenemiyorsun kimseye kuşku duyuyorsun herkesten artık yaş hakkaten bazı konularda çok değiştiriyor adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...