- 5,701
- 5,572
- 113
Onun konu başka komşuda oOnu bu forumda ki herkes biliyor 🤣
Devecibey burda çok takılıyor diye sordum
Sayın Erol Egemen
Onun konu başka komşuda oOnu bu forumda ki herkes biliyor 🤣
Sayın Erol Egemen
Selam dostSelam cano
Muronun tayfası bilir onu agaOnu bu forumda ki herkes biliyor 🤣
Sayın Erol Egemen
Deri çantayı hazırlıyorum ben emanetle kapıda bekliyorumÇekiliş harici de zaten ulasacakmis 2x dedi 1x de erhandan ölmedik be kardeşim henüz
Tamam mobil bankacilikta çıktı ismi Ahmet deveciymiş eywallah loser's ahalisi hayırlı gecelerMuronun tayfası bilir onu aga
Paranın altında kalıyorum gün 1Deri çantayı hazırlıyorum ben emanetle kapıda bekliyorum
Kaos kokusu saldın gittinTamam mobil bankacilikta çıktı ismi Ahmet deveciymiş eywallah loser's ahalisi hayırlı geceler
EyvallahTamam mobil bankacilikta çıktı ismi Ahmet deveciymiş eywallah loser's ahalisi hayırlı geceler
onlyfans'cı kızın başlığı gibi grfkdşplghkfdlşhkfdParanın altında kalıyorum gün 1
Nedense senin yazriklarini bir türlü anlamıyorum ben Türkçe'nin anlaminin bittiği yerdeyim devrik cümle 🤣Onun konu başka komşuda o
Herkes aynı şeyi söylüyor onaNedense senin yazriklarini bir türlü anlamıyorum ben Türkçe'nin anlaminin bittiği yerdeyim devrik cümle 🤣
İftara çok var acıktım o yüzdenNedense senin yazriklarini bir türlü anlamıyorum ben Türkçe'nin anlaminin bittiği yerdeyim devrik cümle 🤣
Bol şans
bol şansımız olsun
Sıkıntı Yok yaw ödülü vardı göndereyim dedim cevap vermedi mesaja.Kaos kokusu saldın gittin
Erhanı bulun banabol şansımız olsun
Dur şimdi erhan sabah herkese esti gürledi birazda şekli yerine geldi tuttuğunu indirir yemin ediyorum uzak durmak gerek AĞPŞGDSLKLGDSFErhanı bulun bana
Mevzu çıktı sandık yaSıkıntı Yok yaw ödülü vardı göndereyim dedim cevap vermedi mesaja.
Olsun bulun onu bana pujhaDur şimdi erhan sabah herkese esti gürledi birazda şekli yerine geldi tuttuğunu indirir yemin ediyorum uzak durmak gerek AĞPŞGDSLKLGDSF