- 30,260
- 30,274
- 113
Yok gelmiyor paranın altında kalınca buraya yazmaya engel mi oluyor puahahaaParanin altında kaldık sesimiz gelmiyor mu
Yok gelmiyor paranın altında kalınca buraya yazmaya engel mi oluyor puahahaaParanin altında kaldık sesimiz gelmiyor mu
Parası olan giremez saniyodum ben hahhdYok gelmiyor paranın altında kalınca buraya yazmaya engel mi oluyor puahahaa
Sende haklısın muhabbet konusu burası parası olan muhabbet etmeyi unutuyor 😅Parası olan giremez saniyodum ben hahhd
iyi gecelerÇok uzun zaman sonra bu saatte yatmayı deniyecem iyi geceeleriniz olsun
iyi geceler dostÇok uzun zaman sonra bu saatte yatmayı deniyecem iyi geceeleriniz olsun
Helal sonunda gördük puajjjSubhanallah ilk defa görenler Ekli dosyayı görüntüle 933838
Tek bildiğim ahmet @AnthonyEdwardsSelamın aleyküm loser's ahalisi
Devecibey isimli kişinin adı soyadı
Ahmet Deveci mi acaba bilginiz var mıdır.
HoşgeldinSelamlar
tahirim uykular harammm olduuu gfdgfdhdfSubhanallah ilk defa görenler Ekli dosyayı görüntüle 933838
HosbuldukHoşgeldin
AsSelamlar
Selam canoSelamlar
Onu bu forumda ki herkes biliyor 🤣Tek bildiğim ahmet @AnthonyEdwards
Çekiliş harici de zaten ulasacakmis 2x dedi 1x de erhandan ölmedik be kardeşim henüztahirim uykular harammm olduuu gfdgfdhdf
Devecibey burda bir kere geldi bilgi aldı gtti la tanımayız biz sohbetmşz yokOnu bu forumda ki herkes biliyor 🤣
Devecibey burda çok takılıyor diye sordum
Sayın Erol Egemen