- 36,231
- 28,286
- 113
Şopar caferi bilir misinBen şoparsam sen gundisin
Şopar caferi bilir misinBen şoparsam sen gundisin
vanobetten tüm parayı sabah 9 sularında kurtarmış olucam cok saglam adamlarla calısıyorum suan yarın bulusucam kafedeAs kankam
Bol şansvanobetten tüm parayı sabah 9 sularında kurtarmış olucam cok saglam adamlarla calısıyorum suan yarın bulusucam kafede
Öğlen aldım 1 kodu akşam olanlara bakamadım şimdi ilerleyen saatleri kovalıcamVermiyor bugün mat kesin sahte o kodlar
sabah 10 11 sularında tum olayı tüm gerçeklerıyle hatta beni oyalıyan kahpelerin isimlerine kadar paylaşacağım forumda hepsini tek tek ifşalayacağım hele bi sabah olsun bi buluşalımBol şans
Almadan yazma böyle şeylersabah 10 11 sularında tum olayı tüm gerçeklerıyle hatta beni oyalıyan kahpelerin isimlerine kadar paylaşacağım forumda hepsini tek tek ifşalayacağım hele bi sabah olsun bi buluşalım
Aslan avını yerken elleşmicen maxim huzursuzlanır skjsjsndHakan bugün bana atar yaptı korktum bi an dövecek diye
Gece gündüz öğlen farketmeksizin işinin başında holding sahibi olsam ceo yaparım onu çalışkan çocuk yiyo ama çalışıyorAslan avını yerken elleşmicen maxim huzursuzlanır skjsjsnd
yok parayı aldım o garanti cepte. finans birimi bu 10 kat kuralı altyapıya iletilmeden ben yatırım yaptıgım ıcın odeme yapmayı kabul ettı adamlar ödeyecek tüm parayi ama site hesabım kalıcı olarak kapatılacak siteyle alakam kalmayacak kısaca ödeme yapıldıktan sonraAlmadan yazma böyle şeyler
sitede patlamalık bir durum yok gercekten guncelleme varmış bilgisini aldım bende beklıyorum sabaha zor ama gün içerisinde ödeme yapılacak muhtemelen iptal edip sıfırlama odenecek paralarson durum ne usta bizi 3-4 gündür sallıyolar
Zaten bir daha yatırım yapılmas oraya kapatılsınyok parayı aldım o garanti cepte. finans birimi bu 10 kat kuralı altyapıya iletilmeden ben yatırım yaptıgım ıcın odeme yapmayı kabul ettı adamlar ödeyecek tüm parayi ama site hesabım kalıcı olarak kapatılacak siteyle alakam kalmayacak kısaca ödeme yapıldıktan sonra
cokta umrumda degil müdür zorluk cıkarmadı kıllık yapmadı yapar diyordum da arkadaş 15 dakıkada cozdu olayıZaten bir daha yatırım yapılmas oraya kapatılsın
Boşver zaten şampiyon olacak vizyonları yokMal Arsenal verdi şampiyonluğu
Kadroları baya geniş iyi kadro hoca acemiBoşver zaten şampiyon olacak vizyonları yok
Demiştik haftalar önceHer sene aynı hikaye ahmetim
City bi şekilde geliyor
Hayvan gibi yatırımlar yaptılar ama hiç olmucak puan kayıplarıKadroları baya geniş iyi kadro hoca acemi
Paranin altında kaldık sesimiz gelmiyor muNoldu bugün çok sessizsinşz