- 39,923
- 42,456
- 113
Joe destek atti gunduz onun parası ile yukseldik biraz dostSabah kimseye vermicem diye atar yaptı birde çökülmezbuna puajjaa
Joe destek atti gunduz onun parası ile yukseldik biraz dostSabah kimseye vermicem diye atar yaptı birde çökülmezbuna puajjaa
Benimde mesaj şöyle miydiSon 3 isyan mesajın da ismim vardı benim sen hariç diye hshdhs
Hedefi düşür birazJoe destek atti gunduz onun parası ile yukseldik biraz dost
Aga sıfırim bakmadım bile hiç moralim bozulmasın diye hahsshÇok sağlam iki maçım vardı ulan @tahir1603 iplemediniz gerçi diğer şopar ne anlar sen değerlendirirsin belki dedik
1.5 milyon puahaHedefi düşür biraz
Gozgoz kim l puajajjaAga sıfırim bakmadım bile hiç moralim bozulmasın diye hahssh
Inter gol gelirse 500Sabah kimseye vermicem diye atar yaptı birde çökülmezbuna puajjaa
Kimmiş ne gozgozu beGozgoz kim l puajajja
Gozgoz kim la pauhaGozgoz kim l puajajja
Inter atarsa yani🤣Inter gol gelirse 500
Bu senle maxim 2 oran bulamıyoruz falan yazısırken o ara maximi etiketledimde şopar görmedi ekajjd bosver tahirim fazla + da kaldın 1-2 gün detoks sonra yine vurursun sen parayı zatenAga sıfırim bakmadım bile hiç moralim bozulmasın diye hahssh
Bol şansInter atarsa yani🤣
Ona çıkmısKimmiş ne gozgozu be
İşte o ara zarflama pozisyonundaydim maximi ozelleri alalım bende 500 var diye başaramadıkBu senle maxim 2 oran bulamıyoruz falan yazısırken o ara maximi etiketledimde şopar görmedi ekajjd bosver tahirim fazla + da kaldın 1-2 gün detoks sonra yine vurursun sen parayı zaten
Beğenmemiş bile olabilir hwhshdaOna çıkmıs
Allah büyük küllerinden geri doğ anka kuşuİşte o ara zarflama pozisyonundaydim maximi ozelleri alalım bende 500 var diye başaramadık
Kontrol ettim beğenmiş adam puahaBeğenmemiş bile olabilir hwhshda
Olmucak bisi değil zaten 1 i bugün 2.5 yapsam kafi yarın da rokete atsam tek çekimde 15-20 ile baslayabilirimAllah büyük küllerinden geri doğ anka kuşu