- 45,719
- 34,506
- 113
@Northe da ver benım hakkımı@tahir1603 tebrikler cekilis cikti sana
@Northe da ver benım hakkımı@tahir1603 tebrikler cekilis cikti sana
@Losers kankalarim yine devrede hahshs@tahir1603 tebrikler cekilis cikti sana
Ne zaman lan görmedim ayrıca burda bi şopar varsa o da metindirBu senle maxim 2 oran bulamıyoruz falan yazısırken o ara maximi etiketledimde şopar görmedi ekajjd bosver tahirim fazla + da kaldın 1-2 gün detoks sonra yine vurursun sen parayı zaten
Herkes fakirken benim kankam puajajwjw@Losers kankalarim yine devrede hahshs
Sen Arsenal garanti yazıyordun o araNe zaman lan görmedim ayrıca burda bi şopar varsa o da metindir
Attım bol sans@Gozgoz3525 dm den müsait oldugunda iban iletirmisin dost cekilis sana çıkmış
Attım bol sans@Gozgoz3525 dm den müsait oldugunda iban iletirmisin dost cekilis sana çıkmış
La etiketledim ya seniNe zaman lan görmedim ayrıca burda bi şopar varsa o da metindir
Rise of kingdoomsda 10 milyon gücüm var çekilişe katılabilir miyim@Northe da ver benım hakkımı
Ne dediysem oluyor görüyon 😂Sen Arsenal garanti yazıyordun o ara
Görmedim dost valla arada kaynamışLa etiketledim ya seni
Herkes tipster bettor bugün 😅Ne dediysem oluyor görüyon 😂
Maşallah dostAttım bol sans
Attım bol sans
@Metings1905 kankama laf söyleme en azından bi müddet banlanmasin canımdır o benimNe zaman lan görmedim ayrıca burda bi şopar varsa o da metindir
Ben şoparsam sen gundisinNe zaman lan görmedim ayrıca burda bi şopar varsa o da metindir
Koli koli toplamış bugün helva yapacakmıs@Metings1905 kankama laf söyleme en azından bi müddet banlanmasin canımdır o benim
Ben uyumustum ya simdi almaya baslıcamBugün mat alamadık daha sen aldın mı @Northe mat
As kankamslmlar cold brewler
Vermiyor bugün mat kesin sahte o kodlarBen uyumustum ya simdi almaya baslıcam