- 56,517
- 31,393
- 113
İnsan ne istiyor biliyonmu ordada çakalım istiyorFutbolda hersey var ama avantajlı gideceğimiz kesin
İnsan ne istiyor biliyonmu ordada çakalım istiyorFutbolda hersey var ama avantajlı gideceğimiz kesin
foncu bu sıtede sendemı sorun yaşadın bu hafta sponsor bulucam eğer harbı odemıyorsa mal gıbı beklemenın anlamı yok aksam maclar varÖdemez. Öderse tüm forum parmak atsın
Fenere açmış bi tek o da yarın alsaydın onu00.00 den sonra var ikisenede 2 sinde patladım zaten çok daha fazlası var hahdd
silmez zaten silemez sadece güncelleme dıye oyalar vanobet gibi süründürür kısacaSilmek istese çoktan silerdi öder usta ama ya yarın yada yarındam daha yakın umarım bi şikayet konusu daha görmeyiz yeter be
kanka biz şimdi sürekli kod aldıgımız için araştırdık o işi günde 1 kod oldugu için detayına bakmıştık destekten falanda sormuştum 12:36 demişti özel oran içinde aynı şey geçerliNiye 12.36 bakarim limit sifir mi diye yatirmadan da dost
Betyolu mu ödemez la orta sınıf sağlam siteydi o da mı patladıÖdemez. Öderse tüm forum parmak atsın
Öderöder kalbimi kırmw puajajaÖdemez. Öderse tüm forum parmak atsın
Eyvallah aga hergun yeni bi bilgikanka biz şimdi sürekli kod aldıgımız için araştırdık o işi günde 1 kod oldugu için detayına bakmıştık destekten falanda sormuştum 12:36 demişti özel oran içinde aynı şey geçerli
Hoca dalgasında inanmaBetyolu mu ödemez la orta sınıf sağlam siteydi o da mı patladı
Önümüzdeki turun ilk maçını almayı tercih ederimİnsan ne istiyor biliyonmu ordada çakalım istiyor
yok dalga değil harbı patlak dıyoz kankaHoca dalgasında inanma
İnş tot gelir igor tudor varmış orda görülecek bi hesabımız varÖnümüzdeki turun ilk maçını almayı tercih ederim
Yav ne yaptıklari belli olmuyor bu sitelerin alayi aynı roket 4k çekimi 3 saatte gönderdi 2 gün sonra 19k çekimi 4 dakikada yolladı toplarinin keyfi nasıl isterseyok dalga değil harbı patlak dıyoz kanka
Patlak dye bişey yok işlem yoğunluğu güncelleme vs vsyok dalga değil harbı patlak dıyoz kanka
Hedef o eski dosttan düşman olmaz fenerde periera ile karsilacak dünya küçükİnş tot gelir igor tudor varmış orda görülecek bi hesabımız var
öyle bir dünya yok max 20 dk ıcınde ısleme alıyordu bu site ben her gün yatırıp oynuyordum foncunun dedigi patladı site kım ne cektıyse artık telegram gruplarında da sorun yaşamış bir sürü kişi ben bu parayı bugun alamam gibime gelıyorda hayırlısıYav ne yaptıklari belli olmuyor bu sitelerin alayi aynı roket 4k çekimi 3 saatte gönderdi 2 gün sonra 19k çekimi 4 dakikada yolladı toplarinin keyfi nasıl isterse
GOLLL YOUSSEF EN NESRYYYYYYYYYYYYYYHedef o eski dosttan düşman olmaz fenerde periera ile karsilacak dünya küçük![]()
guncelleme dıye bısı yok bahane o vanobetın bana yaptıgı gıbıPatlak dye bişey yok işlem yoğunluğu güncelleme vs vs
Betyolu ile vano bir mi bşraz sabırguncelleme dıye bısı yok bahane o vanobetın bana yaptıgı gıbı